Daglig leder Erling Bratland i Sebo Boliger og administrerende direktør Rune Storm i Ruta Entreprenør ser frem til å samarbeide om et helt nytt boligprosjekt like utenfor Trondheim.

Ruta Entreprenør signerte boligkontrakt med Fredensborg bolig og Sebo boliger

Ruta Entreprenør har signert en ny kontrakt om bygging av boliger til 135 millioner kroner ved Vikhammer i Malvik utenfor Trondheim.

Mandag denne uken signerte Ruta Entreprenør og prosjektselskapet Vikhammerstrand AS kontrakten for byggetrinn 1 ved boligprosjektet Vikhammerstrand. Kontrakten omhandler byggingen av 51 leiligheter, 11 rekkehus og 5 eneboliger ved Vikhammer i Malvik kommune, ifølge en pressemelding fra trønderentreprenøren.

Oppstart vil være i november med endelig overlevering sommeren 2022. Utbyggerne bak prosjektet er Sebo Boliger og Fredensborg Bolig. Totalt har de to selskapene planer om å utvikle cirka 400 boligenheter ved den 40 dekar store tomta.

Rutas administrerende direktør Rune Storm er svært godt fornøyd med å ha landet denne avtalen.

– Den store utbyggingen ved Vikhammerstrand var noe vi tidlig så oss ut som ett spennende prosjekt, og kontraktsinngåelsen er med på å sikre god ordrereserve og arbeidsplasser for Ruta og våre samarbeidspartnere i trondheimsområdet de neste årene, sier Storm - som ser frem til et godt samarbeid med byggherre.

– Vi gleder oss til å komme i gang, og sammen skal vi videreutvikle og sikre levering av et flott prosjekt innenfor gitte rammer og fremdriftsplan, sier han.

Daglig leder Erling Bratland i Sebo boliger er også fornøyd med at prosjektet nå kan realiseres.

– Etter flere års forarbeid ser vi frem til å sette spaden i jorda, og vi er fornøyd med å ha fått på plass en solid totalentreprenør, sier han.