Rørlegger

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfristsnarest

Vi søker dyktig rørlegger.

Det vil være variert rørleggerarbeid innen nybygg, tilbygg og rehabilitering, inkludert service. Noe prosjektjobbing vil det trolig også bli. Primærområdet er Lillehammer, Gjøvik, Toten.

Vi leter etter deg med fagbrev som rørlegger og noen års relevant erfaring. Det er også viktig at du kommuniserer godt på norsk (skandinavisk). Er du i tillegg kvalitetsbevisst, pliktoppfyllende og selvstendig kan det være deg vi er på utkikk etter. Sertifikat kl. B er en selvfølge.

Det tilbys konkurransedyktige betingelser og et faglig givende og positivt arbeidsmiljø.

Søk ved å trykke på den blå knappen markert "søk" til høyre på denne siden eller kontakt Lars Elton Myhre på 48265801/ larselton@rettbemanning.no ved spørsmål.

Vis flere stillinger: