Rørfaget i fokus på Comfort-kick off

Faglig fokus ble krydret med motivasjon og solid presentasjon av årets nye reklamefilmer på Comforts kick off.

Når Comfort arrangerer Kick Off, handler det mest om å legge forholdene til rette for faglig input. Og det ble gjort. Styrking av butikkenes funksjon gjennom butikkledernes og medarbeidernes kompetanse var bare en del av dette.

Åpner for muligheter
Ved hjelp av Comforts egen ekspertise i kombinasjon med innleide krefter fikk deltagerne på Norges mest erfarne rørleggerkjede tre lærerike dager.

De kjente herrene Sigurd Herrlin Sørensen fra Retail Consult AS og motivatoren Steinar Næss hjalp til med å løfte blikket opp fra det hverdagslige og opp mot nye horisonter.

Det samme gjorde i høy grad kjedens egen administrerende direktør Knut Strand Jacobsen under sitt foredrag.

Butikkene markedsfører faget
- Butikkene er meget viktige. De er ikke bare en markedsplass. Men som Knut Strand Jacobsen sa i sitt foredrag: De markedsfører faget vårt, fortalte Sigurd Herrlin Sørensen.

Årets leverandør
Linn Bad årets leverandør for tredje år på rad

Gleden sto i taket da Linn bad – for tredje år på rad – ble applaudert frem til scenen for å motta prisen som årets leverandør. Linn Bad fremstår som en fremragende produsent av baderomsmøbler, og hylles for både sine produkter og sine service. Denne prisen henger meget høyt, juryen består av samtlige av Comforts medlemmer. Det foregår en avstemming blant alle medlemsbedriftene, og det har aldri skjedd tidligere at noen har vunnet tre år på rad.

De øvrige nominerte her var Dansani og TM Christensen.

Årets Comfortbutikk
Årets Comfortbutikk ble Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS er en bedrift som bestandig følger kjedens konsepter. De har investert i å bygge om til flotte og ryddige lokaler både i butikk og på lager. Butikken har nye oppdaterte, komplette og inspirerende utstillinger. De har riktig sortiment i butikk og gode lokale aktiviteter og meget tilfredsstillende Comfort-score. De to øvrige nominerte var AS Odda VVS-senter, Odda og Rørlegger’n Stenvall AS, Mosjøen.

Årets stand
Årets stand gikk til Brødrene Dahl, og det var en lettere overrasket grosserer som mottok prisen på vegne av sitt team. – Vi er ikke vant til å motta priser, men det er desto hyggeligere nå når vi mottar en, uttalte Rolf Tveter under prisutdelingen.

Brødrene Dahl hadde da også bygget opp en meget lekker stand med gjennomtenkte detaljer og ikke minst siste nytt innen baderomsserien Element, som leveres til Comforts butikker. Det var helt tydelig en stolt vinner som kunne motta sin velfortjente pris.

De øvrige nominerte her var Hansgrohe og FIMA.