Roche samles i Brynsengfaret 6

Roche Norge flytter fra Groruddalen til Brynsengfaret 6, hvor søsterselskapet Roche Diagnostics holder til. Roche Diagnostics forlenger samtidig leieavtalen med Entra.

– Nye, moderne og sentralt plasserte kontorplasser vil bedre alle prosesser for oss, sier Christiane Hamacher, adm. dir. i den farmasøytiske divisjon av Roche.

Roche Norge er den farmasøytiske selskapet i Roche. Etter innflytting vil Roche totalt disponere 3.000 kvm kontorlokaler knyttet sammen med interntrapp. Roche Norge flytter inn i november i år etter at oppgradering av lokalene er ferdigstilt. Bygget eies av Entra.

- Vi er nå i ferd med å bygge en ny arbeidsplass med topp moderne teknologi, interiør og mange møteplasser. Det vil åpne for tett og godt samarbeid mellom ansatte, og på tvers av alle avdelinger. Gjester og ansatte vil bli møtt av et innbydende miljø med farger, interiør og rom som vil signalisere både Roche-atmosfære, effektive arbeidsarealer og et flott sted å jobbe. Den nye plasseringen er mer sentral enn før, slik at de fleste ansatte vil få redusert reiseavstanden, sier Hamacher.

- Roche Diagnostics har vært en av våre mest fornøyde kunder i en årrekke. Vi er glade for at de gode erfaringene fra Brynsengfaret bidro til at det var naturlig også for Roche Norge å satse på Entra og Bryn. Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid og ønsker Roche Norge velkommen til Brynsengfaret 6, sier regiondirektør Mona Aarebrot i Entra.