Risikorådgiver

ÅF er en internasjonal ingeniør- og designvirksomhet som fokuserer innen sektorene energi, industri og infrastruktur. Med dyktige medarbeidere og teknologi skaper vi bærekraftige og fremtidsrettede løsninger. Vi har hovedbase i Europa og vår virksomhet og kunder finnes over hele verden.

ÅF i Norge har over 800 medarbeidere og kontorer i Oslo, Trondheim, Molde, Lillestrøm, Sandefjord, Stavanger og Bergen.

Vi jobber med hele bredden av landbaserte bygge- og infrastrukturprosjekter, fra byutvikling og anleggsprosjekter til små og store formålsbygg som barnehager, sykehus og nye Oslo lufthavn. Leveransene består kort oppsummert av prosjekt- og byggeledelse, rådgivning, lysdesign og arkitektur.

ÅF - Making Future.

FirmaÅF Safety
FylkeOslo, Hordaland
StedOslo eller Bergen
Søknadsfrist12.01.2019

Spennende mulighet for risikorådgiver i ÅF

Det er full fart i ÅF og vi står innfor spennende nye utfordringer innen flere forskjellige markedsområder. Vi etablerer risiko som eget fagområde i ÅF Safety og ser etter en person til vårt team som vil være med og utvikle fagområdet.

Ettersom vi har kontorer i både Bergen og Oslo vil vi være fleksible på arbeidsted etter kandidatens ønske.

Som en av våre første risikorådgivere vil du være med å forme fagområdet i ÅF Norge. Du får muligheten å jobbe i den retning, innenfor fagområdet, som du synes er mest interessant. Du vil derfor være ansvarlig for fagutvikling, markedsføring både internt og eksternt, samt etablere gode rutiner og eksempeldokumenter for gjennomføring av oppdrag.

Har du evnen til å samarbeide på tvers?
Tørr du utfordre og ta modige valg for deg selv og teamet?
Er du fremtidsrettet? Har du driv?

Vi søker deg som har god erfaring med risikorådgivning mot landbasert virksomhet, industri, infrastruktur og landbaserte prosessanlegg og har bred kundekontakt mot ett eller flere av disse markedssegmentene. Det er ønskelig at du er dreven som prosessleder i risikoanalyser. Som alternativ til en god allrounder på risikorådgivning, kan spesialister innen RAMS, Security, trafikksikkerhet, samfunnssikkerhet, teknisk sikkerhet, beredskap eller HMS, være aktuelle for stillingen. Optimalt sett er det ønskelig at du har erfaring fra ulike deler av et prosjekt, alt fra reguleringsfase, planleggingsfase, prosjekteringsfase og utførelse/utbyggingsfase. Det vil være en fordel om du også har erfaring med brannrådgivning.
Vi verdsetter personlig egenskaper som; lagspiller, nysgjerrig, ansvarsbevisst og selvstendig

Dine kvalifikasjoner

• Utdannet sivilingeniør eller ingeniør
• Behersker norsk muntlig og skriftlig og er god til å kommunisere
• Spesialisert innen en eller flere retninger innen risikosegmentet

ÅF tilbyr

• Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger
• Fleksibel arbeidstid
• Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
• Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern
• Allsidige og utfordrende prosjekter
• Gode personlige utviklingsmuligheter i et sterkt fagmiljø på tvers av lokasjoner
• Eksterne og interne kursopplegg

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Ole Edvin Søhagen, fungerende gruppeleder ÅF Safety, tlf. 977 35 886

Søk stilling

Vis flere stillinger: