Regionsjef Oslo

JM Byggholt AS er en av Norges største boligutviklere og boligleverandører. Vi har spisskompetanse til å lede alle faser i utviklingen av gode boliger, fra tomtekjøp til regulering, prosjektering, salg, produksjon og overlevering. Hovedkontor i Bærum. JM Byggholt AS er en del av JM AB som er ledende i Norden innen prosjektutvikling av boliger og boligområder. JM AB er børsnotert på NASDAQ OMX Stockholm og har en omsetning på ca 9 milliarder NOK med ca 1900 ansatte.

FirmaJM Byggholt
Fylke
Søknadsfrist24.02.2011

Resultatansvar for JM Byggholts virksomhet i Oslo-regionen

Stillingen innebærer lederansvar for ca 160 medarbeidere og selskapet har ambisjoner om betydelig vekst i og rundt Oslo. Vi søker en utadvendt, trygg og ryddig leder som forener evne til tett oppfølging av daglig drift og evne til å utvikle organisasjon og medarbeidere.

Det er viktig at du har solid relevant erfaring og et godt omdømme som leder. Det er store utviklingsmuligheter i JM-konsernet.

Vi vil gjerne gi deg utfyllende informasjon om stillingen og selskapet og imøteser telefonhenvendelser som kan danne grunnlag for et møte. Vennligst ta kontakt med adm. dir. Magnus Berg, JM Byggholt AS, tlf 67 17 60 00 / +46 186 60 369 eller rådgiver Helge Krog, KROG & Co AS, tlf 67 81 81 70 / 99 55 44 11.

Søknad med CV og nødvendige bilag sendes innen 24. februar 2011 til krog.co@online.no. Enhver henvendelse behandles konfidensielt.

Vis flere stillinger: