Regionsjef Entreprise Øst

Protan produserer PVC takbelegg og membraner ved produksjonsanlegg i Norge og Polen. Konsernet har hovedkontor i Drammen, har ca. 700 ansatte og omsetter for over 1 milliard kroner. Mer enn halvparten av omsetningen er utenfor Norge. Produktområdene er tak - og membransystemer, Ventiflex® ventilasjonsrør for tunneler og gruver, tekniske tekstiler for blant annet lagerhaller, oljelenser og tunnel duk. Protan har takentreprenører i alle nordiske land som er ledende i sine lokale markeder. I Norge er Protan markedets største takentreprenør. Konsernet er i vekst, driver lønnsomt, har stabilt eierskap og er langsiktig i sin satsning.

Firma Protan
FylkeOslo
Søknadsfrist02.11.2014

Protan AS er Norges største takentreprenør og totalleverandør av tjenester for tak og membraner. Som Regionsjef Entreprise Øst vil du ha resultat- og personalansvar for avdelingene i Gjøvik, Dal, Oslo og Fredrikstad. Du vil jobbe med kulturbygging og videreutvikling av avdelingene i denne nyopprettede Region Øst i Protan Entreprise. Videre vil du bistå avdelingene med å etablere og vedlikeholde kundeforhold. Arbeidssted er Oslo, reisevirksomhet må påberegnes .

Du har sterk forretningsforståelse og kjenner verdikjeden i bygg og anlegg godt, gjerne fra entreprenørsiden. Du har relevant høyere utdanning og erfaring med salg og operativ ledelse fra bransjen. Som leder ser du verdien av å bygge og utvikle organisasjonen gjennom menneskene du leder, samtidig som du evner å ta tøffe tak når situasjonen krever det. Du er en god relasjonsbygger med solide forhandlings- og formidlingsevner.

Vi tilbyr en nyopprettet lederrolle i et firma preget av innovasjon og utvikling. Du får et bredt kontaktnett både internt og eksternt, og som Regionssjef Entreprise Øst vil du ha muligheten til å bygge opp en av de største regionene i Protan Entreprise i Norge. Stillingen rapporterer til Direktør Entreprise Norge.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Sverre Palm, tlf. 975 59 039 eller Veronica Larsen, tlf. 975 59 027. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 2. november. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: