Regionsansvarlig

Grove-Knutsen & Co AS er en ledende leverandør av arbeidsutstyr til proffmarkedet innen flere kategorier så som stiger, stillaser, oppbevarings- og transportutstyr, lykter, verktøy, verneprodukter, og brannvernutstyr. Selskapet selger via et landsdekkende forhandlernettverk med over 1000 av landets ledende bygg- og industrivareforhandlere, og tilbyr løsninger med sterke merkevarer og produktkategorier kombinert med effektive logistikkløsninger. Grove-Knutsen ble etablert i 1948, er familie-eid og har funksjonelle lokaler i Gneisveien 34 på Berger Industriområde i Lillestrøm kommune. Selskapet har 35 dyktige medarbeidere og en omsetning på rundt NOK 200 mill.

Firma Grove-Knutsen & Co
FylkeVestland, Rogaland
StedVestlandet
Søknadsfrist25.09.2020

Regionsansvarlig Rogaland/Hordaland

Regionsansvarlig har et overordnet ansvar for region Vest, gjennom operativ gjennomføring av selskapets salgsaktiviteter.

Foruten ansvar for nysalg og videreutvikling av relasjonene med våre eksisterende kunder, vil du blant annet få ansvaret for å:

  • Sørge for at Grove Knutsen er synlig i regionen
  • Følge opp og drive lønnsomhet innenfor området
  • Representere Grove Knutsen og bygge kunderelasjoner
  • Bistå i relaterte prosjekter i Grove Knutsen
  • Rådgivning og bistand til kunder
  • Ta initiativ til oppsøkende prosjektsalg hos produksjons og industribedrifter
  • Delta på fellesmøter i regionene eller ved hovedkontoret

Som regionsansvarlig i Grove Knutsen, er du spesielt god på å bygge tillit og relasjoner på alle nivåer; ovenfor kunder, leverandører og kollegaer. Du har relevant utdannelse og relevant erfaring innen prosjekt- og forhandlersalg.

For å lykkes i stillingen må du være en selvstendig, jordnær og troverdig person med teknisk forståelse.

Du trives med samarbeid og evner å sette deg inn i kundenes behov for å kunne bidra med de optimale løsningene. Du får en sentral rolle i vår organisasjon gjennom aktiv deltagelse i prosjekter og aktiviteter både internt og rettet mot kunder. Vi tilbyr en selvstendig rolle i et selskap med godt miljø og høye ambisjoner.

Stillingen rapporterer til salgssjef, Erik Hauge.

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt gjerne Salgssjef Erik Hauge, tlf. 952 17 475 eller vår rekrutteringsrådgiver i Incontro AS, Hege M. Furfjord, tlf. 976 91 611.

Søk stilling

Vis flere stillinger: