Regionleder Porsgrunn

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

Firma Sweco Norge
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist05.01.2017

Sweco i Porsgrunn har en lang, solid og sterk faglig posisjon i markedet. For å videreføre dette gode arbeidet søker vi nå ny regionleder. Regionen har per i dag fem avdelinger, Bygg, Anlegg, PA, Brann og byggesak og Tekniske installasjoner. Totalt er vi 54 medarbeidere.

Regionleder har det forretningsmessige ansvaret for regionen innenfor avtalte rammer, derigjennom resultat- og personalansvar. I denne stillingen er samarbeid med andre regioner spesielt viktig for å bidra til at helheten i Sweco ivaretas. Regionleder har strategisk og operativt ansvar for å utvikle regionen, herunder forretningsutvikling, kunde- og markedsutvikling. Synlighet i eget marked er en forventning.

Regionleder har ansvar for å bidra til utvikling og implementering av Swecos forretningsplan i regionen, samt tilpasse den for lokale muligheter og behov. En del av ansvaret vil også være å sikre at Swecos virksomhetsstyringssystemer er implementert i regionen og i driften av prosjektene.

Regionleder skal jobbe systematisk med å inspirere, motivere og legge til rette for utvikling av medarbeidere, i samsvar med våre verdier, LENA. Regionleder har HMS ansvar for sine medarbeidere, med de til enhver tid gjeldende krav til oppfølging.

Kompetansekrav og egenskaper:

  • Relevant utdanning, fortrinnsvis mastergrad
  • Formell prosjektlederutdanning
  • Forretningsorientering og dokumenterte resultater
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Utviklingsorientert

Hva kan vi tilby

  • Et konkurransedyktig og sterkt fagmiljø, med ambisiøse medarbeidere
  • Et hyggelig arbeidsmiljø
  • Et spennende markedet, med utviklingsorienterte kunder
  • Mulighet for videreutvikling gjennom tett samspill og egne lederprogrammer

Kontaktinformasjon

Snorre Lægran, 90576985

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14 500 medarbeidere i Europa og 1 400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

Søk stilling

Vis flere stillinger: