Illustrasjonsfoto.

Ramirent og Reinertsen signerte ny samarbeidsavtale

Ramirent og Reinertsen har inngått en to-årig samarbeidsavtale hvor Ramirent er en av to hovedleverandører til Reinertsens prosjekter.

– Vi er selvsagt svært fornøyde med avtalen med Reinertsen. Som en av de største og viktigste kundene for oss, er en rammeavtale på denne størrelsen en tillitserklæring,  forteller salgssjef Ramirent Midt-Norge, Kenneth Stallvik i en pressemelding. 

– Vi har tidligere jobbet med Reinertsen på flere prosjekter, og har alltid hatt et godt samarbeid, legger han til.

Ifølge pressemeldingen er Ramirent og Reinertsens samarbeid tuftet på en samspillsmodell som har som formål om å skape verdier for Reinertsen i deres prosjekter.

Leveringsevne og HMS avgjørende

Prosjektleder for Reinertsen, Rolf Bjarne Aune er klar på hvorfor valget endte på Ramirent:

– Da vi lyste ut konkurranse, trengte vi en stor aktør med høy leveringsevne. Vi har jobbet med Ramirent tidligere og vet av erfaring at Ramirent yter service av høy kvalitet, sier han.

Prestisjeprosjekt i Trondheim

Samtidig som Ramirent og Reinertsen har signert en ny samarbeidsavtale, er partene godt i gang med et prestisjeprosjekt i Trondheim.

I 2012 ble det klart at Reinertsen og HUS Arkitekter fikk oppdraget med å bygge Thora Storm Videregående skole på Kalvskinnet i Trondheim.

Byggingen av skolen som startet i fjor, er et pedagogisk visjonært prosjekt med plass til 1 000 elever og lærere. Skolen er også et prestisjeprosjekt for Ramirent som er totalleverandør av utstyr til prosjektet.