Rådgiver VVS - Gjøvik

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

Firma Sweco Norge
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfrist30.11.2014

Sweco Norge kan tilby stor faglig bredde og spisskompetanse med rådgivning innen vann, avløp og prosessteknikk. For å innfri krav fra markedet bruker vi ressurser på å holde oss faglig oppdatert gjennom vårt nettverk mot nasjonale og internasjonale fagmiljøer. Sweco har sterke VVS-faglige miljøer flere plasser i landet og kan derfor tilby et bredt spekter av kontakter, prosjekter og muligheter.

Litt om oss

Vi er ca 140 ansatte knyttet til markedsområdet VVS på landsbasis. Vår avdeling i Mjøsregionen har i dag kontor på Hamar, Lillehammer og Gjøvik med over 70 ansatte totalt. Vi er i dag 3 som jobber på Hamar knyttet til VVS. VVS-avdelingen på Hamar ble startet opp for et drøyt år siden og det er ønskelig å styrke denne ytterligere med kvalifisert personell. På Gjøvik er vi interessert i erfarne ingeniører / sivilingeniører som kan være med på å bygge opp en ny gruppe på VVS.

Arbeidsoppgaver VVS

  • VVS-prosjektering og utarbeidelse av anbudsdokumenter
  • Delta i, og lede prosjekteringsgruppe innen flerfaglige byggeprosjekter
  • Ivareta VVS-faget i flerfaglige byggprosjekter
  • Oppdragsledelse

Muligheter

Vi har mange spennende oppgaver, variasjon og et solid fagmiljø som gir gode utviklingsmuligheter. De rette personene får mulighet til å jobbe prosjektorientert i team og får i stor grad være med å forme egen arbeidsdag

Dine kvalifikasjoner

  • Sivilingeniør eller ingeniør innen VVS-teknikk.
  • Markedskontakt er en fordel.
  • Vant til å jobbe prosjektbasert.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Joakim Solhaug

Gruppeleder

+47 988 234 06

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: