Rådgiver VA

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist01.05.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som VA-rådgiver i Sweco kommer du inn i en engasjert gruppe, som preges av et utviklingsorientert og ambisiøst miljø. Hos oss opplever du delegert ansvar, og får stor grad av autonomi. Med deg på laget løftes kvaliteten i prosjektene og kompetansen i gruppen og avdelingen. Sweco Ski har et solid rådgiver miljø som dekker de aller fleste fagområder. Vi er et kontor i vekst, og med deg på laget blir vi enda sterkere. VA Ski består i dag av 19 medarbeider

Hos oss utvikler du deg. Som VA-rådgiver engasjeres du som fagansvarlig på VA-oppdrag for lokale kunder, og får ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter. Du får gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid. Vi søker deg som har høy gjennomføringsevne, er ansvarlig, åpen og inkluderende. Du jobber selvstendig og holder fremdrift i eget arbeid, samtidig som at du samarbeider godt, og gjerne deler av din kunnskap.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:

  • Rådgivning, utredning og kvalitetssikring innenfor VA-faget
  • Fagansvarlig som RIVA fra A-Å i store prosjekt
  • Kundeoppfølging
  • Prosjektering

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør VA, med erfaring fra rådgiver, kommune eller entreprenør.
  • Du har minimum 3 års relevant erfaring - primært fra rådgivende bransje
  • Du har prosjekteringserfaring og gjerne erfaring med prosjektledelse
  • Du kan benytte relevante prosjekteringsverktøy som AutoCad og Novapoint VA

Kontaktpersoner:

Vegard Svendsby

Gruppeleder VA

+47 986 98 687

vegard.svendsby@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: