Rådgiver Sprinkler og Slokkeanlegg

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist29.11.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse innen VVS- og sprinklerfaget i nye og moderne lokaler på Skøyen. Hos oss vil du bli utfordret i en stilling hvor du får jobbe med varierte arbeidsoppgaver og problemstillinger. For denne rollen trenger du å være faglig engasjert i sprinkler og slokkeanlegg. I tillegg er det en fordel om du har kunnskap og interesse for øvrige VVS-anlegg. Er du vår nye rådgiver innen sprinkler og slokkeanlegg? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for VVS, energi og miljø

Som vår nye rådgiver innen sprinkler og slokkeanlegg blir du en del av en avdeling på 44 stykker i sterk vekst. Vi har som ambisjon å være i forkant av utviklingen, samt ha det hyggeligste, beste og sterkeste fagmiljøet. Som rådgiver hos oss vil du få muligheten til å utvikle deg faglig i en stor variasjon av spennende og ambisiøse prosjekter. Vi jobber med mange ulike typer bygg i alt fra tidligfase, konsept og idé-utvikling til ferdigstilte bygg og rådgivning i driftsfasen. Vi er også aktive i vårt nasjonale fagnettverk. Til denne stillingen er vi på utkikk etter deg som har erfaring med rådgivning og prosjektering av sprinkler og slokkeanlegg. Du har evnen til både å jobbe selvstendig og i team med andre medarbeidere for å sikre god prosjektering og leveranser iht. avtale. Du vil i samarbeid med kollegaer på avdelingen, samt andre fag, utvikle de beste løsningene. I tillegg besitter du god forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Rådgivning og prosjektering av VVS, med hovedvekt på sprinkler og slokkeanlegg.
 • Oppdragsledelse.
 • Kvalitetssikring av prosjektering.
 • Kundeoppfølging.
 • Markedsarbeid som kundemøter, presentasjoner, tilbudsarbeid og fagutvikling.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Minst 3 års erfaring med prosjektering av VVS-, sprinkel- og slokkeanlegg.
 • Bachelorgrad eller høyere utdanning
 • FG-900 sertifisert
 • Ha erfaring med Revit, og gjerne HydraCad og BIM-verktøy
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Være kjent med tilbudsprosesser

I denne rollen vil det være en fordel om du også har erfaring med kontroll av slokkeanlegg, selv om dette ikke er et krav.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 29.11.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Bendik Tilley Solhaug, Seksjonsleder mail: bendik.t.solhaug@ramboll.no tlf: 976 58 771

Søk stilling

Vis flere stillinger: