Rådgiver Smartteknologi og Automasjon

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 400 medarbeidere som er stasjonert på 113 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

FirmaNorconsult
FylkeViken
StedSandvika
Søknadsfrist08.11.2020

Vi i Norconsult har bærekraft og digitalisering som to av våre satsingsområder i inneværende strategiperioden. Med stor faglig bredde og godt inngrep i alle samfunnsrelaterte markedsområder, har vi en unik mulighet til å påvirke vårt samfunn i riktig retning i forhold til en bærekraftig utvikling.

Vi søker deg som ønsker å være med og fylle buzzwords innen byggenæringen med mening og verdi. Samfunnet står ovenfor en digital omveltning der nettopp du kan være med å sette standarden for fremtidens byggautomasjon. Begreper som digitale tvillinger, smartbygg og kognitive bygg uttales/sies oftere en stendere og dragere i nye byggeprosjekter. Vi vil ha med deg for å hjelpe våre kunder til å dra ut essensen av buzzwordene, og skape bærekraftige løsninger som gir ekte verdi for våre oppdragsgivere. Vi skal sammen sette lista for hva et skikkelig smartbygg er!

Du vil bli en del av avdelingen Energi og Smartteknologi samt byggautomasjonsmiljøet hos Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift. Avdelingen består i dag av 32 dyktige personer med en god spredning i alder, erfaring og faglig bakgrunn. Våre prosjekter og ansatte har vunnet flere prestisjetunge miljø- og innovasjonspriser de siste årene og vi ønsker å fortsette og markere oss med vår faglige kompetanse. Vi er derfor interessert i å knytte til oss flere dyktige ressurspersoner som kan bidra til vår synlighet i markedet og den videre utviklingen av de fagområdene vi jobber med. I tillegg til å jobbe med vår satsing inn mot smartbyggmarkedet vil du være med å prosjektere mer tradisjonelle byggautomasjonsanlegg i hovedsakelig innenfor bygg- og eiendomsmarkedet og følge dette opp på byggeplassen.

Vi søker derfor etter en automasjon- og smartbyggrådgiver med utdannelse fra universitet/høgskole. Nyutdannede oppfordres til å søke.

For oss er det viktig at du:

 • Har interesse for automatisering og smartteknologi
 • Har god evne til å kommunisere skriftlig og muntlig på norsk, gjennom rapporter og presentasjoner
 • Er målrettet, strukturert, resultatorientert og villig til å ta ansvar
 • Ønsker å bidra sosialt på en avdeling med høy trivselsfaktor.

Hos oss får du:

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag
 • Mulighet til å være med å forme en nyopprettet avdeling
 • Fleksibel arbeidstid
 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat
 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Innsendelse av søknad:

Har du jobbet med relevante prosjekter utenfor arbeid/studier oppfordrer vi til å inkludere det i søknaden i tillegg til karakterer, verv og jobberfaringer. Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.

Send søknad

Kontaktperson

Erlend Haugland Næs

Avdelingsleder Hovedkontor

Tlf. +47 45 40 48 64 Send e-post

Vis flere stillinger: