Rådgiver/seniorrådgiver elkraft

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

Firma Sweco Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.04.2015

Sweco Trondheim holder til i Miljøbygget i Prof. Brochs gate 2. Regionskontoret består av tre avdelinger med til sammen ca. 120 ansatte. I energiavdelingen er vi ca. 35 ansatte fordelt på gruppene miljø, hydrologi og hydraulikk, kraftverk og vassdrag og utredning. Våre kunder er i hovedsak kraftselskap og offentlige etater. Typiske oppdrag er prosjektering av kraftverk (nye og opprusting av gamle), revurderinger og fornying av vassdragsrelaterte konstruksjoner, samt prosjektering av miljøtiltak i vassdrag. Vi har god tilgang på mange spennende prosjekter, og har en sterk markedsposisjon som er bygd opp i over 90 år. Vi deltar også i store og spennende oppdrag i utlandet.

Arbeidsoppgaver:

Rådgiverne innen elkraft i Sweco har ulike arbeidsoppgaver, avhengig av interesse og kompetanse hos hver enkelt. Aktuelle arbeidsoppgaver er vannkraftverk, vindkraftverk, nettanalyser, trafostasjoner og kraftlinjer. Ta gjerne kontakt for å avklare hvilke oppgaver innenfor våre oppdrag som kan passe deg.

Muligheter:

Grunnet Swecos markedsposisjon har vi en god ordreinngang av jobber. I den senere tid er det også inngått store kontrakter på kraftverk i fjell. Det gjør at vi stadig har behov for å styrke staben av teknisk personell som ønsker å jobbe med vassdragsrelaterte oppgaver. Motiverte og dyktige medarbeidere vil derfor lett finne seg til rette i et arbeidsmiljø som er kjent for å være svært godt. Vi mener at vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver til den rette.

Sweco tilbyr jobb i et av Norges sterkeste fagmiljø innen energi med mange utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen. Dersom du er motivert til å være med å videreutvikle og styre vår posisjon i dette markedet, så oppfordrer vi deg til å søke.

Din bakgrunn:

Vi ser etter deg som har en sterk interesse for faget ditt, men som også kan jobbe med andre på tvers av fagområder og i kontakt med kunder. Både erfarne og nyutdannede oppfordres til å søke.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Bård Skatvold

Gruppeleder

+47 992 37 415

Åshild Rian Opland

Gruppeleder

+47 926 67 800

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: