Rådgiver Kostnadsestimering Bane

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist01.12.2020

Ønsker du å ta i bruk din erfaring og fagkunnskap i en stilling hvor du er med på å skape bærekraftige transportløsninger for fremtidens samfunn? For denne rollen trenger du erfaring med kalkyler og kalkulasjonsprosess og vi ser gjerne at du har denne erfaringen innen planlegging av infrastruktur-prosjekter for skinnegående transport. Denne erfaringen ønsker vi at du bringer inn i prosjekteringsfasen hos oss. I Bane arbeider vi med store flerfaglige prosjekter som gir deg muligheter til å jobbe på tvers i organisasjonen både i nasjonale og internasjonale prosjekter. Er du vår nye Rådgiver Bane? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Bane

Som vår nye Rådgiver anleggsgjennomføring Bane blir du en del av et globalt fagmiljø med lokal forankring. Vi er i overkant av 40 dedikerte og stolte ansatte i Norge som dekker fagområdene innen prosjektering av jernbane, prosjekteringsledelse og RAMS. Vi ønsker oss nye kollegaer som kan bidra til å løfte oss enda mer faglig og ikke minst bidra til det gode sosiale miljøet. Du er kanskje nysgjerrig på oppgaver utenfor Norge og kan tenke deg å bidra i prosjekter både nasjonalt og internasjonalt? Erfaring med kalkyler og optimalisering prosessen from mot ferdig resultat i våre leveranser etterspørres mer og mer. Har du erfaring fra kalkyler og kalkulasjonsprosess eller ønske om å jobbe med dette? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være å planlegge og fasilitere kalkulasjonsprosessen i våre prosjekter. Herunder kan det også inngå oppgaver som;

  • Vurdere risiko og mulighet
  • Faglig bidrag innen ditt / dine spesialfagområder
  • Tverrfaglig støtte i prosjektgjennomføring
  • Tverrfaglig rådgivning
  • Digitalisering og automatisering

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige utviklingen din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Master/Bachelor innen relevante tekniske fag
  • Erfaring fra infrastrukturprosjekter, helst innen skinnegående transport
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk, gjerne også tysk

I denne rollen vil det være en fordel om du også har lyst til å jobbe i internasjonale prosjekter, er fremoverlent, proaktiv og evner å se oppgaver utover det du er satt til å gjøre.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3200 samferdselseksperter globalt samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 01.12.2020. Vi vil behandle søknader fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Seksjonsleder Hanne Engh Sønstabø tlf: +47 984 29 917 mail: hanne.sonstabo@ramboll.no Ørjan Lydersen, avdelingsleder Bane, +47 930 06 451. Mail: orjan.lydersen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: