Rådgiver kapasitet

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Rambøll trenger deg som ser forbi det åpenbare

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer, og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Vil du være med å planlegge for fremtidens jernbane?

Rambøll er en av de største leverandørene av rådgivertjenester til Jernbaneverket og er med i flere av de store pågående Intercity-prosjektene. Vi har Norges største signal-fagmiljø utenfor Jernbaneverket. Sammen med internasjonale samarbeidspartnere har Rambøll nylig inngått en rammeavtale for ERTMS.

I avdeling Bane opplever vi en økende etterspørsel etter våre tjenester. Vi ser etter flere dyktige rådgivere med driv og engasjement som vil være med å videreutvikle avdelingen, som holder til på Skøyen i Oslo. Avdelingen er en del av divisjon Bane og Risk Management, hvor du finner et stort og spennende fagmiljø innenfor jernbanerelaterte fag. Divisjonen består av omtrent 50 personer og vi arbeider med varierte oppdrag innenfor områdene spor og kapasitet, tele, signalfag og prosjekteringsledelse.

For å styrke vår seksjon Spor og kapasitet søker vi etter deg som er engasjert og som har god kompetanse og erfaring med kapasitetsberegninger for skinnegående transport.

I Rambøll har vi flere eksperter innenfor kapasitet, og jobber tett med våre nordiske kollegaer på området. For å styrke vår lokale tilstedeværelse i det norske markedet søker vi kapasitetsrådgiver med solide kunnskaper om det norske jernbanenettet og togframføring generelt. Operativ erfaring med trafikkstyring anses som relevant. I tillegg er det fordel med erfaring med bl.a. kjøretidsberegninger og trafikksimuleringer (OpenTrack).

Om stillingen

Viktige oppgaver vil være å:

  • Skape varige verdier for kundene i våre oppdrag, både in-house og ute hos kunde
  • Styrke og utvikle avdelingens kapasitetsmiljø
  • Delta i Rambølls fagfora

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner for stillingen vil være:

  • Du har relevant kompetanse og erfaring, fortrinnsvis med universitets- eller høyskoleutdanning. Erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse.
  • Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen.
  • Du evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll.
  • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Stasjoneringssted for stillingen vil primært være Skøyen, Oslo. For den rette kandidaten kan andre kontorsteder vurderes.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Johan Narvestad Fatnes +47 414 18 736

Vis flere stillinger: