Rådgiver IKT

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist07.11.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap innen IKT eller sikkerhet i en stilling hvor du vil jobbe med større prosjekter i tverrfaglige team.For denne rollen trenger du master- eller bachelorgrad innenfor et eller flere av fagfeltene i seksjonen med primært hovedfokus innenfor IKT. Er du vår nye Rådgiver IKT? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Elektro og IKT

Som vår nye Rådgiver IKT blir du en del av Seksjonen IKT og sikkerhet. I dag har vi en gruppe kompetente spesialrådgivere som primært bistår større prosjekter i tverrfaglige byggprosjekteringsteam. Vi trenger flere dyktige ingeniører for å realisere de spennende prosjektene vi har fremover.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjektering av tekniske nettverksløsninger inkludert design og budsjettering av f.eks. kablet- og trådløstnettverk, kommunikasjonssystemer, informasjonssystemer/AV-systemer over IP og velferdsteknologiske løsninger.
  • Gjennomføre brukerprosesser med brukeren av bygget, samhandle og delta på prosjekteringsmøter med øvrige rådgivende ingeniører, byggherre og arkitekt.
  • Utarbeide anbudsunderlag med tilhørende beskrivelser og tegninger, samt oppfølging i byggefasen ved utarbeidelse av arbeidstegninger/arbeidsunderlag og befaringer på byggeplass.
  • Koordinere/sikre IP-kommunikasjon mot bygningstekniske systemer.
  • Utføre tilbudsevalueringer fra leverandøren i henhold til publisert anbudsunderlag.

I tillegg til IKT kan den rette kandidaten også jobbe innenfor ett eller flere fagfelt som f.eks. Prosjektering av sikkerhetsanlegg for bygg som adgangskontroll, innbruddsalarm, objektsikring, TVO og tilhørende fag under kapittel 5. i bygningsdelstabellen.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdannet sivilingeniør/ingeniør innen IKT eller Sikkerhet, eller tilsvarende kompetanse.
  • Faglig kompetanse og interesse for fagfeltet IP-nettverk.
  • Proaktiv, nysgjerrig og kunnskapssulten på bredden i Tingenes internett (IoT) og smarte bygg.
  • Evner til å samarbeide med oppdragsgiver, samarbeidspartnere og kollegaer.
  • Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig på norsk og engelsk.

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 07. November 2020.

Har du spørsmål?

Kontakt John-Erik Wiik, Seksjonsleder IKT og sikkerhet, tlf: 48072634 mail: john-erik.wiik@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: