Rådgiver i urban mobilitet

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist18.10.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap om transportplanlegging i by i en stilling hvor du jobber med hvordan vi skal flytte varer og mennesker smartere med økt bruk av kollektivtrafikk, sykkel og gange. For denne rollen trenger du erfaring med planlegging av bytransport og en mastergrad innen transportfaget. Annen utdanning kan kompenseres med relevant erfaring.Er du vår nye Rådgiver i urban mobilitet? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Smart Mobility i Norge

Som vår nye Rådgiver i urban mobilitet blir du en del av Rambøll sin satsning på «Smart Mobility» med over 200 eksperter globalt, hvor ca 20 sitter i Norge. Denne satsningen har akselerert utviklingen av vårt fagområde spesielt innen digitalisering og bærekraftige løsninger. I avdelingen har vi søkelys på personlig utvikling, noe vi gjør med tett individuell oppfølging. Du vil få mulighet til å samarbeide i våre nasjonale/globale faggrupper. Det gjør at vi blir flinke til å løse utfordrende prosjektarbeid for våre kunder. Hos oss blir du del av et miljø som hele tiden leter etter de «nye» transportløsningene, for frakt av varer og mennesker på en mer bærekraftig måte i fremtiden. Vi lager nye analyseverktøy og jobber sammen med våre kunder om hvordan vi skal utvikle bytransporten fremover, slik at vi sammen skaper Smartere Mobilitet, for samfunnet vårt.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Rådgivning innen urban mobilitet (kollektiv, mikro mobilitet, sykkel/gange, trafikksikkerhet)
  • Ruteplanlegging innen kollektivtrafikk
  • Utforming av knutepunkt
  • Utarbeide mobilitet- og trafikkanalyser
  • Gjennomføre trafikkregistreringer
  • Analysere og fremstille data ved bruk av GIS

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Mastergrad innen transportfaget
  • Erfaring fra 0-5 år, nyutdannede oppfordres også til å søke
  • Erfaring med GIS og AutoCAD
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet. Vi jobber i team og det krever at du er initiativrik og trives med faglige utfordringer. Vi skal holde et høyt faglig nivå på våre tjenester, du må evne å utvikle deg og teamet du er en del av. For å lykkes i rollen må du evne å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer på en god måte.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3200 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 18.10.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Sindre Levinsen, avdelingsleder,tlf: 95084596 mail: sindre.levinsen@ramboll.no eller Robin Åkebrand, seksjonsleder,mail: robin.akebrand@ramboll.no tlf: 48955814

Søk stilling

Vis flere stillinger: