Rådgiver Dam

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden


Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2020

Er du vår nye ekspert på dammer og vannkraft?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; fornybar energi, Rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Damgruppen på Vækerø teller 12 engasjerte medarbeidere. Du kommer inn i et ekspertmiljø, som jobber tett sammen med andre grupper i Divisjon Energi i Norge, samt våre vannkraftkontorer i Sweco Sverige. Arbeidsmiljøet er hyggelig, ungt og motiverende. Arbeidsdagene dine vil være varierte, og du vil ha en viktig rolle i Sweco.

Våre kunder er dameiere, både innen kraft og vannforsyning, med tilhørende konstruksjoner som dammer, inntak, rørgater og kraftverk.

Hos oss vil du utvikle deg. Som rådgiver vil du jobbe med hovedtilsyn, revurdering, forprosjekt, utarbeidelse av anbudsdokumenter, tekniske planer, detaljprosjektering og oppfølging av byggeplass. Vi har mange spennende prosjekter du kan bryne deg på og åpning for deltakelse i internasjonale oppdrag. Du får gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid.

Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. Du er opptatt av kvalitet og er grundig og rasjonell i dine vurderinger.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon
  • Ha ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco
  • Ha kundekontakt og aktivt bidra til nysalg og mersalg av eget og andres område
  • Bidra til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør/ingeniør bygg/vassdragsteknikk
  • Du er godkjent (eller har erfaring tilsvarende) fagansvarlig innenfor fagområde I eller II i NVE-systemet (betongdam eller fyllingsdam), konsekvensklasse 1 eller alle konsekvensklasser
  • Du har erfaring med bruk av modelleringsprogram (Autodesk Civil3D eller Revit, eventuelt AutoCAD)
  • Det er positivt om du har erfaring fra entreprenørfirma, energiselskap og/eller
  • Dersom du har utenlandserfaring vil det tillegges positiv vekt
  • Språkkunnskaper utover engelsk, (f.eks. fransk/spansk/portugisisk) verdsettes

Kontaktpersoner:

Martin Eek Burud

Gruppeleder Dam

+47 977 33 554

Martin.Burud@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: