Rådgiver brannteknikk

Ved Rambølls kontor for arkitektur og flerfaglig rådgiving i Trondheim er vi 260 medarbeidere. I januar i år flyttet vi inn i et nytt og trivelig kontorbygg på Nyhavna i Trondheim.

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist14.05.2018

I Avdeling Spesialfag Bygg er vi 21 medarbeidere og som ivaretar brannteknisk, akustisk og bygningsfysisk rådgiving. Vi er et godt etablert fagmiljø og er for tiden engasjert i flere større og utfordrende byggeprosjekter. Vi søker nå etter en dyktig og erfaren rådgiver innen brannteknikk for å styrke avdelingen ytterligere.

Om stillingen

Som ansatt hos oss vil du inngå i et tverrfaglig team av engasjerte kollegaer og ha muligheten til å utvikle flerfaglig oppdragskompetanse.

Viktige arbeidsoppgaver vil være:

  • Strategisk og faglig rådgiving
  • Branntekniske analyser
  • Delta i flerfaglige prosjekter
  • Holde deg oppdatert, lede og gjennomføre egne prosjekter
  • Kundeoppfølging

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er sivilingeniør eller ingeniør med minimum 2 års erfaring som brannrådgiver. Nyutdannede oppfordres også til å søke. Du har gode teoretiske og praktiske kunnskaper, god gjennomføringsevne, og evne til å kommunisere godt både skriftlig og muntlig. Du må samtidig kunne ivareta den formelle delen av prosjektet, som kundeforståelse, avtaler og offentlig regelverk.

  • Å bidra positivt i prosjekter, være løsningsorientert
  • Å tenke strategisk og kunne forenkle problemstillinger
  • Å kunne gjennomføre flere prosjekter samtidig
  • Å ha en flerfaglig tankegang i tillegg til spisskompetansen

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Som ansatt hos oss får du kollegaer med lang erfaring som sikrer deg god faglig støtte. Vi arbeider for at våre fagfelt blir naturlig involvert i prosjektet fra starten av, og på den måten er med på å utvikle det flerfaglige samarbeidet og skape mer gjennomtenkte og helhetlige løsninger for det enkelte byggverk. Vi har et sosialt og trivelig arbeidsmiljø og håper du vil bli en av oss.

Send inn din søknad med CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen til avdelingsleder Dag Denstad, tlf 93243121 email dag.denstad@ramboll.no., eller til seksjonsleder Bård Holmen Grundstad tlf 97672972 email baard.grundstad@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: