Rådgivende ingeniører veg

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeFlere fylker
Stedflere lokasjoner
Søknadsfrist15.11.2020

Til å planlegge for fremtidens krav om bærekraftige kollektivløsninger, trenger vi flere dyktige ingeniører på laget!

Erfaren vegplanlegger med god kjennskap til rollen som fagleder i større samferdselsprosjekt? Eller kanskje du kommer rett fra skolebenken og er klar for en karriere som rådgivende ingeniør? Hvis du i tillegg er litt nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i et av landets ledende fagmiljøer innen samferdsel, da er dette absolutt noe for deg!

BLI MER Å BYGGE MORGENDAGENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN

Samfunnet vårt er i stor endring; byene vokser og blir stadig mer komplekse, forventningene til velfungerende infrastruktur øker samtidig som miljø- og klimabelastningen skal minimeres. Vi ser at en effektiv infrastruktur vil være et viktig grunnlag for velfungerende byer i morgendagens bærekraftige samfunn.

Multiconsult ønsker å være med å forme fremtidens kollektivløsninger, og har derfor behov for å styrke vår kapasitet med både spiss- og breddekompetanse innen for veg.

Som vegplanlegger i Multiconsult blir du en del av et stort tverrfaglig miljø som jobber på tvers av regioner. Vi er involvert i de aller største samferdselsprosjektene i landet, og jobber i alle planfaser fra overordnet plan til konkrete byggeplaner. Vi har stort fokus på utvikling, modellering og digital samhandling, noe som gjør oss særlig godt rigget for fremtidens oppdrag.

Vi satser på ytterligere vekst blant erfarne og nyutdannede vegplanleggere, og søker derfor etter kandidater til følgende kontorer:

 • Oslo
 • Tromsø
 • Bodø
 • Trondheim
 • Sandnes
 • Kristiansand
 • Drammen
 • Tønsberg
 • Skien
 • Fredrikstad
 • Moss
 • Sarpsborg

Vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss de største og mest spennende samferdselsprosjektene over hele landet. I dag jobber vi med spennende prosjekter som bussveiprosjektene og Sykkelstamvegen i Stavanger, Metrobuss i Tromsø , E 16 Åsbygda , Fv109 Råbekken og flere mobilitet og kollektivtiltaksprosjekter for Bymiljøetaten i Oslo.

DEN FORETRUKNE ARBEIDSGIVEREN FOR DYKTIGE VEGPLANLEGGERE

I Multiconsult planlegger vi for fremtiden, og vi vet at din spisskompetanse har en viktig rolle i utviklingen vi nå står ovenfor. Vi har satt oss som mål å ta en ledende posisjon innen samferdsel, hvilket krever at vi også er den foretrukne arbeidsgiver for dyktige vegplanleggere. Derfor har vi stort fokus på å skape en arbeidshverdag med utviklende, interessante arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø, som bidrar til at du trives hos oss.

Vi l du bli en del av vårt tverrfaglig e miljø og samarbeide med faglig engasjerte medarbeidere som forener teoretisk og teknisk spesialkunnskap med praktisk tenkning, kreativitet og estetikk ? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Send oss din søknad i dag! Vi behandler søknader løpende og gleder oss til å høre fra deg!

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

Elisabeth Ravndal Jacobsen
Tlf: 91642479 eller e-post: elisabeth.ravndal.jacobsen@multiconsult.no

Hans-Christian Sigmo
Tlf: 95265659 eller e-post: hans.christian.david@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: