Rådgivende ingeniør innen konstruksjon/byggeteknikk, Bergen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist12.11.2020

Vil du jobbe som byggingeniør i et verdensledende rådgivermiljø? Kan du prosjektere komplekse bygg i tverrfaglige prosjekter? Brenner du for å ta del i og være med å utvikle nye bærekraftige byggemetoder? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI DEL AV ET AV LANDETS STØRSTE OG LEDENDE FAGMILJØ INNEN BYGGETEKNIKK

COWI har ett av Norges største og ledende fagmiljø innen byggeteknikk, med over 120 rådgivere innen konstruksjonsteknikk i COWI Norge. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer. Som en del av COWI gruppen, med over 80 års erfaring, og rundt 7200 medarbeidere verden over, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt. I COWI er alle fagområder samlet under samme tak, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer.

I Bergen er vi 20 rådgivere innen konstruksjon/byggeteknikk fordelt på divisjonene bygninger og transport og miljø. På kontoret i Bergen har vi de aller fleste fag representert, noe som gjør at vi er meget konkurransedyktige og kan tilby gode lokale tverrfaglige team inn i byggeprosjekter på Vestlandet.

BIDRA TIL AT VI VINNER FLERE SPENNENDE OPPDRAG

Som byggingeniør i COWI får du prosjekteringsoppgaver innenfor bygg og anlegg. Du bidrar aktivt til at COWI opprettholder sin ledende posisjon og vinner flere spennende oppdrag innen bærekraftige, miljøvennlige og energieffektive bygg. Avhengig av din kompetanse og erfaring, vil du også kunne få større ansvar i prosjekter, samt ansvar for å styrke samarbeidet vårt på tvers av roller og geografi.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORME VI FREMTIDEN

COWI er på jakt etter deg som tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du elsker komplekse, faglige problemstillinger, og synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Kjenner du deg igjen i dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

Din kompetanse:

 • Du har en høyere teknisk utdannelse innen konstruksjon/byggeteknikk.
 • Du har minimum 5 års relevant erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
 • Du snakker og skriver flytende norsk, også gjerne engelsk
 • Du trives med å jobbe sammen med andre
 • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk
 • Du er nysgjerrig og oppdatert på ny kunnskap innen fagfeltet
 • Du tilegner deg ny kunnskap raskt
 • Du er erfaren med bruk av modelleringsverktøy REVIT eller Tekla
 • Du er erfaren med bruk av beregningsprogrammer som FOCUS, FEM eller Robot
 • Du ønsker å bidra til å utvikle fagfeltet i COWI og er spesielt interessert i bærekraftige byggemetoder som massivtre, nye typer miljøvennlig betong o.l.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Medarbeiderutvikling er en prioritert oppgave i COWI, og vi jobber derfor systematisk for at du skal få gode muligheter for både faglig og personlig utvikling.
 • Vi har Ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Vi har et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter

COWI vil strekke seg langt for å få de riktige personer inn i vårt team. Dette betyr blant annet gode lønnsbetingelser og mulighet for å skreddersy stillinger for å sikre ønsket utvikling innen spesifikke områder av fagfeltet.

HAR DU SPØRSMÅL?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Arild Grov
Seksjonsleder
Bygninger og konstruksjoner Bergen
argv@cowi.com
+47 911 80 085

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Søk stilling

Vis flere stillinger: