Rådgivende ingeniør geoteknikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn 

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeTroms og Finnmark
StedTromsø
Søknadsfristsnarest

I Sweco møter du gode kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Swecos geomiljø i Tromsø og Narvik er vi 12 medarbeidere som jobber tett sammen i varierte og spennende prosjekter. Vi har egen feltavdeling med to boreledere, og vi samarbeider tett med de øvrige Sweco-kontorene, der det også er muligheter for å hospitere. Nå ser vi etter deg som gjennom godt prosjektarbeid, tett kundeoppfølging og samarbeid med gruppen kan bidra til å skape gode løsninger for våre samarbeidspartnere innen geoteknikk.

Hos oss vil du utvikle deg. Du får varierte oppgaver innenfor planlegging, prosjektering, rådgiving, oppfølging i byggefase, prosjektledelse med mer. Vi har en flat organisasjon og frihet til å styre egen hverdag. Du får store muligheter til å bidra med din kompetanse til å utvikle fagmiljøet geoteknikk og ingeniørgeologi i Nord-Norge. Sweco har økende aktivitet og vekst i landsdelen hvor vi teller ca. 150 medarbeidere på tvers av alle fag, og du kan selv velge arbeidssted Narvik eller Tromsø.

Vi vektlegger motivasjon for å samarbeide tett med våre kunder, sette seg inn i problemstillingene og finne de riktige løsningene. Med god økonomisk forståelse, kapasitet og motivasjon til å følge opp prosjektene dine, også fra et forretningsmessig perspektiv, stiller du sterkt. Vi lover deg et flott sosialt miljø med god stemning og lav terskel for å hjelpe hverandre.

Vi tilbyr varierte og spennende arbeidsoppgaver. Vi bidrar med vår kompetanse på tvers av hele bransjen til alt fra vannkraft til bygg og eiendom og infrastruktur. I geogruppa i Nord-Norge arbeider vi med alt fra store prosjekter sammen med det øvrige kontorene i Sweco som for eksempel Bybanen i Bergen, men også mellomstore og mindre prosjekter og utbygginger i regionen.

Dette kan du

  • Du har formell kompetanse innen geoteknikk, sivilingeniør eller master.
  • Erfaring er en fordel, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.
  • Du har kjennskap til aktuelle digitale verktøy.
  • Du har god formidlingsevne og skriver godt norsk.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Rådgivning, planlegging, prosjektering og prosjektledelse innen geoteknikk i små og store prosjekter.
  • Deltar i forretningsutviklende aktiviteter.
  • Bidra til å utvikle det faglige nivået i gruppen og gir støtte til medarbeidere.
  • Delta i kompetanse- og kvalitetshevende aktiviteter.
  • Bidra til det gode arbeidsmiljøet.

Søknader behandles fortløpende.

Kontaktpersoner:

Martin Dyhrberg Pettersen

Gruppeleder

+47 917 99 790

martin.dyhrberg.pettersen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: