Prosjektutvikler

NORSKE BÆRESYSTEMER AS leverer prefabrikerte bæresystemer i stål og betong til byggeprosjekter på det sentrale Østlandet. Norske Bæresystemer AS fokuserer på prosjektutvikling, prosjekt- og prosjekteringsledelse, samt på spesialkompetanse innen konstruksjon og statikk.

Vi legger stor vekt på fleksibilitet i løsninger og gjennomføring og på å levere optimale totaløkonomiske løsninger basert på kundens ønsker og behov. Dette gjør vi gjerne i en samarbeidsmodell.

FirmaNorske Bæresystemer
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Totalleverandør av stål og prefab bæresystemer til bygg – Selskap i vekst

Som vår nye Prosjektutvikler vil du ha utstrakt kontakt med våre leverandører i inn- og utland, kunder, konsulenter og øvrige samarbeidspartnere. Du vil være ansvarlig for å utarbeide tilbud, administrere innkomne forespørsler og kunne drive målrettet salgsarbeid. En viktig oppgave vil også være å følge opp inngåtte kontrakter i tett samarbeid med prosjektleder i en tidlig prosjektfase.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har ambisjoner og vil utvikle deg videre i et solid selskap i vekst. Du har utdannelse på sivilingeniør- eller ingeniørnivå og relevant erfaringsbakgrunn. Vi ser etter deg som har minimum 3 års erfaring fra byggebransjen og som har god statisk og byggteknisk kompetanse. Kjennskap til 3D-tegneverktøy er en fordel. Vi vektlegger entreprenørånd og kreativitet da vi forventer at du skal bidra til å utvikle bedriften videre.

Norske Bæresystemer tilbyr en spennende, selvstendig og utfordrende stilling i et selskap som har vekstambisjoner, stort potensial og markedsmuligheter. Selskapet har solide og langsiktige eiere og du får muligheten til å påvirke den videre utviklingen. Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver, varierte og spennende prosjekter, samt store muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi har tung kompetanse internt og et godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Arbeidssted/kontorplass vil være på Vækerø i Oslo.

Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval, ved Sverre Palm, tlf. 975 59 039 eller Marlene Killingrød Lundquist, tlf.975 59 061 med spørsmål som kan danne et grunnlag for en uforpliktende samtale om stillingen. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

søk stilling

Vis flere stillinger: