Prosjektsjef

Linstow er et av landets ledende eiendomsselskap med klare vekstambisjoner. Selskapet har opparbeidet seg en posisjon som en solid aktør innen byutvikling gjennom utvikling av store komplekse utviklingsprosjekter. Selskapet eier og forvalter eiendommer innenfor ulike segmenter som bolig-, kontor-, helse-, kjøpesenter-, hotell- og parkeringsvirksomhet. Selskapet har pr. i dag ca. 1000 ansatte i og utenfor Norge.

Konsernet er godt etablert og har finansiell styrke til videre vekst og utvikling. Linstow eies av Awilhelmsen AS, hvor Linstow er et av flere virksomhetsområder. Med solide eiere, betydelig kompetanse og humankapital er vi nå klare for å vokse videre i Norge.

Firma Linstow
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Linstow AS har en klar målsetning om en betydelig økning av sin portefølje i Norge de nærmeste årene. Vår visjon er å tilføre større prosjekter nytenkende og bærekraftige profiler, særlig knyttet til et helseperspektiv og livsløpstankegang. Vi er i oppstartsfasen av flere større byutviklingsprosjekter og ytterligere prosjekter er under planlegging.

Linstow har vært med på byutviklingsprosjekter som Bjørvika og videreutvikling av Aker Brygge - som dels har endret vårt bruksmønster og opplevelse av det offentlige rom, og som har gitt byens silhuett en ny identitet. Vi har ambisjon om å utvikle flere slike prosjekter, enten alene eller i samarbeid med andre. Vi ønsker deg som trigges av å være pådriver og nøkkelperson i slike prosjekter.

Stillingen som prosjektsjef er nyopprettet og vil rapportere til prosjekt- og utviklingsdirektør. Antall prosjekter og størrelse på ditt lederansvar vil du kunne påvirke sammen med resten av organisasjonen. Arbeidet er selvstendig, og den rette kandidaten vil få et betydelig ansvar i kombinasjon med stor grad av frihet.

Om deg

For at du skal kunne lykkes i denne stillingen må du ha erfaring fra å lede større utbyggingsprosjekter. Du vil få ansvaret for en prosjektportefølje som vil kunne påvirke hele bymiljø. Det er også en fordel om du har kunnskap fra håndtering av politiske spørsmål til reguleringsplaner, by- og områdeutvikling og bygningsoptimalisering, forhandlinger og avtaleinngåelser, arkitektur og miljø.

Dersom du har med deg erfaring fra utvikling av helserelaterte prosjekter vil dette være et stort pluss. Du har gode lederegenskaper og er opptatt av å nå mål gjennom inkludering og samarbeid.

Du bør ha en teknisk orientert utdanning på høyere nivå som siv.ing. eller arkitekt med solid erfaring. Du må kunne uttrykke deg godt skriftlig og muntlig, være kommersiell, samt relasjonssterk og løsningsorientert.

Hos Linstow AS får du

Som prosjektsjef får du mulighet til å jobbe med utviklingsprosjekter som krever all din erfaring og kunnskap i et ressurssterkt selskap med store ambisjoner. I Linstow vil du synes, - utgjøre en stor forskjell - samt få stor innvirkning på selskapets videre utvikling. Selskapet har et godt arbeidsmiljø, en sentral beliggenhet på Tjuvholmen og har gode betingelser og utviklingsmuligheter.

Ta gjerne en konfidensiell og uforpliktende prat med våre rådgivere i Dfind AS, Per Ivar Elton på tlf. 90920462, eller Jon Gabrielsen 40021435.

Søk stilling

Vis flere stillinger: