Prosjektsjef

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene XL-BYGG, Byggtorget, Ski Bygg og Sentrum Bygg med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige – med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. I tillegg driver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom Mestergruppen Arkitekter. Gruppen er en av landets største hytteprodusenter, med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen – samt en ledende takstol- og precut-produsent gjennom Pretre.

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer. Ferd er et familieeid investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer. Omsetningen til Mestergruppen er på rundt 14.0 milliarder kroner.

Firma Mestergruppen Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Mestergruppen er gjennom sine huskjeder Norges største boligbygger. Med Mestergruppen Eiendom skal konsernet bli en av Norges ledende og mest innovative boligutviklere. Vi søker en erfaren og kommersielt orientert prosjektsjef som får ansvar for en portefølje av utviklingsprosjekter i Oslo og omliggende kommuner.

Mestergruppen Eiendom AS er et heleid datterselskap av Mestergruppen AS, som med 14 milliarder i omsetning er et av Norges største og raskest voksende konsern innen byggevarehandel, huskjeder og eiendomsutvikling. Største eier i Mestergruppen er Ferd AS. I år vil virksomhetene i Mestergruppen igangsette i underkant av 4000 boliger. Strategien er å øke aktiviteten ytterligere gjennom økt fokus på boligutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom AS.

Mestergruppen Eiendom fokuserer på utvikling av store og mellomstore boligprosjekter i og omkring de store byene i Norge. Med prosjekter innenfor rekkehus, flermannsboliger og leilighetsbygg, sikrer Mestergruppen Eiendom en bred og spennende portefølje med mange muligheter. Se www.mestergruppeneiendom.no for mer informasjon.

Som vår nye Prosjektsjef vil du rapportere direkte til adm.dir og ha totalansvar for en portefølje av boligutviklingsprosjekter i alle prosjektets faser – fra akkvisisjon/tomtekjøp til og med ettermarked. I tillegg vil du være sentral i videreutvikling av selskapet.

Viktige oppgaver vil være:

 • Utvikle gode, bærekraftige og framtidsrettede prosjekter
 • Resultatansvar for økonomi, kvalitet, framdrift og SHA i alle prosjektets faser
 • Etablere prosjektorganisasjon med interne og eksterne ressurser
 • Kommunikasjon og oppfølging mot offentlige myndigheter
 • Kontrahering av rådgivere og entreprenører
 • Ledelse av egne og innleide resurser
 • Identifisere muligheter og redusere risiko
 • Sikre en god kundereise i prosjektene og en høy kundetilfredshet
 • Bidra som faglig ressurs på tvers av prosjektene
 • Bidra inn i MG Prosjektboliger sin produktutvikling
 • Etablere gode relasjoner i prosjekter

Vi søker deg som har god kompetanse på boligutvikling, erfaring fra byggherresiden og som behersker alle faser av eiendomsutvikling. Som person har du god kommersiell forståelse, er proaktiv med god gjennomføringsevne og trives med å ta selvstendig ansvar for større prosjekter og skape godt samarbeid med eksterne og interne samarbeidspartnere.

Eiendomsutvikling er et strategisk satsningsområde for Mestergruppen, og vi kan tilby deg en sentral rolle i implementeringen av denne strategien. I tillegg til å lede store og mellomstore utviklingsprosjekter, vil du også være med på å videreutvikle selskapet og konsernet som helhet. Som en del av Ferd-systemet har vi en solid og langsiktig eier med god økonomisk gjennomføringskraft, som i tillegg er opptatt av å ta sosialt ansvar. Mestergruppen har et ambisiøst team og tilbyr gode betingelser for dyktige ansatte.

For ytterligere informasjon, se www.backerskeie.no eller kontakt våre rådgivere Are K. Skeie (tel 950 66 183) eller Emilie Landmark Komnæs (tel: 971 04 690) i BackerSkeie AS for en konfidensiell samtale. Søknad sendes via www.backerskeie.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: