Prosjektsjef

Drammen kommune eiendomsutvikling AS (DKEU) ble etablert i juni 2016. Drammen kommune eier 100 % av aksjene i selskapet, og det ledes av et styre bestående av medlemmer med kompetanse innenfor by- og eiendomsutvikling. Selskapet ivaretar kommunens utviklerrolle for eiendommer som ikke er knyttet opp til kommunens tjenesteproduksjon.

Firma Drammen kommune eiendomsutvikling
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist10.02.2019

Prosjektsjef - Eiendomsutvikling - By- og stedsutvikling

Som prosjektsjef i DKEU vil du få ansvaret for større eiendomsutviklings-prosjekter i Drammen. I de første årene vil ansvaret for utviklingen av et av de større byutviklingsprosjektene i kommunen – Tangenkaia – være din hovedoppgave. Det totale planarealet for dette prosjektet er i overkant av 100 da.

Vi ser etter deg som har

  • Interesse for by- og stedsutvikling
  • Høyere teknisk utdannelse eller master i eiendomsutvikling
  • Erfaring med eiendomsutvikling både i tidligfase og byggefase
  • Min 10 års erfaring fra eiendomsutvikling, byggherre, rådgiver eller arkitekt

Vi forventer at du har evnen til å utvikle en ambisiøs og realistisk visjon for prosjektene du skal lede og at du omskaper denne til en gjennomførbar prosjektplan. Du må identifisere og utnytte kommersielle muligheter og samarbeide godt med andre ved å dele kunnskap, erfaringer og informasjon. Vi vil legge vekt på din metodiske og systematiske arbeidsform og din gjennomføringsevne.

Du vil få en sentral plass i et spennende selskap med solide eiere. Du vil også få gode muligheter til å påvirke den fremtidige utviklingen av flere spennende prosjekter i Drammen.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte våre rådgivere i Agilium Worldwide Norway, Jon Steen på tlf: 932 92 400 eller Roger Abrahamsen på tlf: 911 58 603.

Kortfattet søknad med CV sendes via www.awn.no – ledige stillinger innen 10. februar. AWN innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: