Prosjektsjef

Vår visjon er å skape en ledende spesialist av bemanningstjenester, og gjennom våre verdier ta vare på våre kunder, medarbeidere og ansatte. Våre verdier er: Engasjement, Trygghet, Entreprenørskap, Ros, Nærhet og Integritet. Eterni har en unik kompetanse og erfaring med å levere gode og fleksible bemanningsløsninger til bransjer som er preget av sesongsvingninger og generell mangel på kvalifisert arbeidskraft. I tillegg til å tiltrekke oss lokal arbeidskraft, har Eterni god erfaring med rekruttering fra utlandet. Vi arbeider hver dag med å følge opp alle våre medarbeidere og kunder på en profesjonell og hjelpsom måte ved at vi er til stede for deg som kunde, og deg som medarbeider, når du trenger oss.

FirmaEterni
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår kunde har hatt en flott vekst og søker nå prosjektsjef til nyopprettet stilling.
Du vil ha hovedansvar for innsalg, planlegging og gjennomføring av alle større prosjekter.

Vi ønsker at du er ingeniør eller sivilingeniør, alternativet er at du har opparbeidet deg høy kompetanse ved lengre arbeidserfaring. Du er en motivator som inspirerer og støtter dine medarbeidere til høy kvalitet og topp leveranser.

Vi kan tilby deg et kompetent fagmiljø i et selskap med sunn økonomi. Du vil arbeide sammen med hyggelige kollegaer i et uformelt arbeidsmiljø. Gode muligheter for videreutvikling og kompetanseheving samt gode lønnsvilkår.

Syns du dette høres som noe for deg? Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby!

Kontaktperson:

Lilian Thodesen

98 23 58 23

lilian@eterni.no

LinkedIn

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: