Prosjektsjef, prosjektleder, prosjekteringsleder, anleggsleder, driftsleder, BREEAM-koordinator, BIM-koordinator, lean-/fremdriftsplanlegger, kalkulatør

AF Byggfornyelse er en av de største aktørene i markedet innenfor rehabilitering, ombygging og påbygging, men har i tillegg flere store kultur- og nybyggsprosjekter. Vi rehabiliterer og utbedrer kjøpesentre, skoler, sykehjem, borettslag, næringsbygg og har blant annet spesialisert oss på modernisering av baderom i borettslag. Nytt Nasjonalmuseum, nye Deichmanske bibliotek og boligprosjektet Bispevika er blant våre pågående signalprosjekter. Med vår tverrfaglige kompetanse og vår gjennomføringsevne bistår vi i prosjekter som både vi og oppdragsgiverne kan være stolte av.

FirmaAF Byggfornyelse
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

AF Byggfornyelse er en av de største aktørene i markedet innenfor rehabilitering, ombygging og påbygging, men har i tillegg flere store kultur- og nybyggsprosjekter. Nytt Nasjonalmuseum, nye Deichmanske bibliotek og boligprosjektet Bispevika er blant våre pågående signalprosjekter. Med vår tverrfaglige kompetanse og vår gjennomføringsevne bistår vi i prosjekter som både vi og oppdragsgiverne kan være stolte av. AF Byggfornyelse har et ungt men erfarent kollegium og har et mål om å være best på riktig bruk av digitale verktøy i prosjektgjennomføringen. Nå ønsker vi oss flere dyktige medarbeidere som kan være med og sikre våre kunder og samarbeidspartnere en kostnadseffektiv, sikker og kvalitetsoptimal prosjektgjennomføring.

Vi søker derfor forsterkninger i flere team:

  • Prosjektsjef
  • Prosjektleder
  • Prosjekteringsleder
  • Anleggsleder
  • Driftsleder
  • BREEAM-koordinator
  • BIM-koordinator
  • Lean-/fremdriftsplanlegger
  • Kalkulatør

Vi søker deg som har evnen til å tenke helhetlig og kommersielt, er kvalitetsbevisst og kan ivareta sikkerheten. Vi søker deg som har evnen til å få ting gjort, ønsker å tilegne deg ny kunnskap og kommuniserer godt med de rundt deg. Du har faglig bakgrunn fra teknisk fagskole, høyskole eller universitet og/ eller erfaring innen bygg- og anleggssektoren (praktisk erfaring kan oppveie for utdannelseskrav).

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktpersoner:

Espen Bjørke

Avdelingsdirektør

+4790651304

Søk stilling

Vis flere stillinger: