Prosjektsjef med entreprenørerfaring

Håndverkskompaniet AS ble etablert i 1994. Bedriften har utviklet seg til å bli en totalentreprenør som leverer alle typer håndverkstjenester med hovedvekt på nybygg og ombygging av kontorer, forretnings- og næringslokaler for profesjonelle kunder og prosjekter for det offentlige. Firmaet har de siste årene omsatt for mellom 240-280 mill. kr. med positivt årsresultat siden oppstarten i 1994.

Firma Håndverkskompaniet
FylkeOslo
Søknadsfrist30.11.2016

Vi søker:

Prosjektsjef med entreprenørerfaring fra ledelse av større byggeprosjekter i totalentreprise . Den vi søker har fokus på å skape gode resultater og er selvstendig og ansvarsbevisst, opptatt av kvalitet og setter høye krav til både seg selv og andre. Du må ha gode samarbeidsevner og meget god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Arbeidsoppgaver:

Ansvarlig for prosjekter i egen prosjektportefølje, herunder prosjektøkonomi, drift, kvalitet, HMS, ressurser, prosjektering, personalledelse samt kalkulasjonsledelse av nye prosjekter og oppfølging av nye prosjektmuligheter. Prosjektsjefen er prosjektlederen sin viktigste støttespiller og sparringspartner. Stillingen inngår i ledergruppen.

Du har:

Relevant erfaring fra større prosjekter og bakgrunn fra entreprenørbransjen med god kjennskap til bransjen og verdikjeden. Du har hatt roller som anleggsleder, prosjektleder og prosjekteringsleder. Du har teknisk bakgrunn og er utdannet sivilingeniør eller ingeniør.

Minimum 10 års relevant erfaring innen byggfag/entrepriseledelse/prosjekteringsledelse.

Vi tilbyr:

Spennende, utviklende og utfordrende oppgaver. Flat organisasjon. Godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger. Konkurransedyktige betingelser.

Vi er opptatt av:

å opprettholde og videreutvikle bedriftens gode omdømme gjennom:

  • motiverte og engasjerte medarbeidere
  • godt håndverk
  • gode samarbeidspartnere
  • samlet oppdatert og utfyllende kompetanse
  • prosjektgjennomføring til kundens forventning

Hvis du synes dette høres spennende ut, så håper vi at du snarest sender oss din CV og noen ord om hvorfor du er den personen vi ønsker oss med på laget vårt.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rådgiver Truls Skalmerud på telefon 93054204 eller på mail Truls@tsrekruttering.no. Søknadsfrist senest 30. november 2016

Søk stilling

Vis flere stillinger: