Prosjektsjef Bygninger Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeBuskerud, Oslo
StedOslo, evt. Drammen
Søknadsfrist20.02.2019

Vil du ha porteføljeansvar for noen av byggebransjens aller mest spennende prosjekter? Våre ingeniører jobber på flere av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, slik som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen og flere nye sykehus landet rundt. Nå søker vi en ny Prosjektsjef til vår avdeling Bygninger Oslo, som kan lede og videreutvikle vår posisjon i markedet.– Er du klar for nye utfordringer?

DU FÅR EN NØKKELROLLE I Å VIDEREUTVIKLE ET AV NORGES LEDENDE MILJØER INNEN KOMPLEKSE FUNKSJONSBYGG

I rollen som Prosjektsjef vil du få et spesifikt porteføljeansvar for prosjektene våre innenfor utvalgte markedssegmenter. Du vil være vår prosjekteier og følge opp våre prosjektleveranser. I hverdagen er du en viktig støttespiller for våre prosjektledere i deres utøvende prosjektledelsesrolle. Videre er du et sentralt kontaktpunkt for det aktuelle kundesegmentet, og vil ha en sentral rolle i våre tilbudsprosesser.

DU MOTIVERES AV Å SKAPE GODE RELASJONER TIL KUNDER, KOLLEGAER OG SAMARBEIDSPARTNERE

Vi er på jakt etter deg som har en god helhetsforståelse og god kunnskap om gjennomføringsprosessen av komplekse prosjekter. Vi ser for oss at du har høyere teknisk utdannelse, fortrinnsvis på mastergradsnivå, og minst 10 års relevant erfaring, gjerne fra rådgivnings- eller entreprenørvirksomhet. Erfaring fra byggherresiden er også svært relevant.

Du har sterke lederegenskaper med god sans for forretningsutvikling og markedsarbeid. Du trives med å veilede og videreutvikle fagkompetansen hos de du jobber sammen med, og foretrekke å ha overblikket i prosjekter.

Ditt ansvar vil omfatte:

  • Forretningsutvikling innenfor porteføljen eller bransjesegmentet i Norge, og nettverksbygging til COWIs internasjonale miljø
  • Ledelse av markeds- og tilbudsarbeid knyttet til området
  • Utvikling av gode relasjoner og partnerskap i det norske og skandinaviske markedet
  • Prosjektledelse
  • Som Prosjektsjef vil du inngå i avdelingens ledergruppe, og divisjonens utvidede ledergruppe

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter i alle leder-roller, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og har gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Søknadsfrist: 20. februar 2019

Arbeidssted: Oslo eller Drammen

Kontaktperson: Tommy Lundegaard (Regionsjef Bygninger Oslo), e-post: tlu@cowi.com, tlf: +47 977 11 022

Søk stilling

Vis flere stillinger: