Prosjektøkonom

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Halvparten av de 6 300 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, omsetningen er på 21 milliarder (2013), og selskapet har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke.

Veidekke Entreprenør AS, Region Øst har sitt geografiske virkeområde på hele Østlandet, med en omsetning på ca. 3 500 mill. pr. år. Virksomhetsområdet omfatter alt fra de største næringsbygg og boligprosjekter til mindre ombyggingsjobber.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist10.04.2015

Om stillingen

Vi ønsker å knytte til oss en ny dyktig prosjektøkonom i Veidekke Entreprenør AS, Region Øst. Vedkommende vil inngå i et team av flere økonomer som har sitt arbeidsfelt i det sentrale østlandsområde fra Svinesund til Romerike, inklusive Oslo.

Arbeidsoppgaver

Sentrale oppgaver vil være støtte og opplæring i økonomisk oppfølging på byggeprosjekter og bidra i prosjektenes månedlige resultatrapportering.

Kvalifikasjoner

Du bør ha relevant økonomisk utdannelse på høyskolenivå, og ha minimum 3 års erfaring innen økonomiarbeid. Stillingen har en stor kontaktflate ut mot medarbeidere på byggeprosjektene våre, og gode kommunikasjonsevner er derfor nødvendig. For øvrig krever stillingen at du er samarbeidsvillig, løsningsorientert, tillitsskapende, målbevist, ryddig og systematisk.

Vi kan tilby:

  • Hyggelige kollegaer og et hektisk og godt arbeidsmiljø
  • Frihet under ansvar
  • Pensjons- og forsikringsordning
  • Medeierskap i bedriften for de ansatte
  • Konkurransedyktige betingelser

Tiltredelse: Snarest mulig

Søknadsfrist: 10.04.2015

Søk på stillingen her

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt:

HR-sjef Lene Hedemann Larsen: lene.hedemann-larsen@veidekke.no

Økonomisjef Karl Fischer: karl.fischer@veidekke.no

Vis flere stillinger: