Prosjektledere

"Menneskene utgjør forskjellen hos Solid". Vi bygger våre relasjoner på gjensidig tillit fremfor rigide kontrakter. Våre verdier har vært viktige byggesteiner for utviklingen av Solids kultur. Engasjement, Spisskompetanse, Samhandling, Tilhørighet, Trivsel og Trygghet er ledestjerner i selskapet som viser retning i hverdagen.

Firma Solid Entreprenør
FylkeFlere fylker
StedAsker eller Fredrikstad
Søknadsfristsnarest

Solid Entreprenør AS er i vekst og utvikling, og omsatte i 2014 for 540 mill.kr. med et solid resultat. Den viktigste årsaken til veksten er fornøyde kunder. Våre 270 ansatte jobber derfor kontinuerlig for å innfri våre byggherrers forventninger. I den forbindelse søker vi dyktige:

PROSJEKTLEDERE

PARTNERORIENTERT – VERDISTYRT – HØY EGENPRODUKSJON

Som prosjektleder i Solid Entreprenør vil du jobbe i Østlandsområdet og være tilknyttet Region Vest og vårt regionskontor i Asker eller Region Øst og vårt hovedkontor på Rolvsøy i Fredrikstad. Du blir ansvarlig for prosjekter fra oppstart til overlevering. Vi ser derfor etter deg som liker spennet fra å inngå kontrakter til å planlegge effektiv produksjon for deretter å motivere medarbeidere til å yte maksimalt for å innfri våre byggherrers forventninger. For å lykkes i stillingen tror vi du har noen års ledererfaring fra byggeplass, trives med å ha mange baller i luften og har evnen til å bygge gode team som presterer.

Vi kan tilby deg en stilling med gode utviklingsmuligheter i et solid selskap i vekst. Betingelsene er konkurransedyktige og miljøet er inkluderende og godt.

Har du spørsmål om stillingen så kontakt vår rådgiver Hege Lise Sørbye i Kingbird Executive Search på 911 70 580 eller HR-sjef i Solid Entreprenør, Richard Høilund på 916 73 699.

Prosjektleder Øst - søk stillingen her

Prosjektleder Vest - søk stillingen her