Prosjektledere, Prosjekteringsledere, Anleggsledere og Formenn

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30,1 milliarder kroner (2016), og halvparten av våre 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Veidekke Entreprenør AS, Distrikt Oslo omsetter for ca. 3,5 milliarder kroner (2017) og verdsetter godt humør og arbeidsmiljø med stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har distriktskontorer på Skøyen i Oslo, og gjennomfører oppdrag i store deler av Oslo og Akershus. Våre oppdrag er innen alle segmenter, bolig, næring og offentlig. Innenfor næring er noen av prosjektene våre rehabiliteringsprosjekter og vi utfører nå rehabilitering av større bygg i Oslo. Vi har ansatt en svært erfaren avdelingsleder på rehabilitering av bygg, og ønsker nå å bygge opp en større avdeling på dette området.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist04.05.2018

Vi ønsker å styrke vår satsning innen rehabilitering av bygg, og ser etter deg som vil bli med oss på laget.

Arbeidsoppgaver

Som Prosjektleder får du ansvaret for utvikling og gjennomføring av prosjekt. Det er viktig med gode kunnskaper innen ledelse, planlegging, prosjektering og gjennomføring av prosjekter. Vi ser etter deg som er ingeniør/sivilingeniør, og har allsidig erfaring fra rehabilitering av bygg.

Som Prosjekteringsleder inngår du i prosjektets ledelse ute på byggeplass, og får ansvar for å styre utviklings- og prosjekteringsprosesser. Det er viktig med gode kunnskaper innen ledelse, utvikling og prosjektering. Rådgiverbakgrunn ses på som en stor fordel, men er ikke et krav. Vi ser etter deg som er ingeniør/sivilingeniør, og har allsidig erfaring fra rehabilitering av bygg.

Som Anleggsleder inngår du i prosjektets ledelse ute på byggeplass, og får ansvar for å styre gjennomføringen av prosjekt. Det er viktig med gode kunnskaper innen ledelse og planlegging, herunder spesielt HMS, personell, innkjøp og økonomi. Vi ser etter deg som er teknikker/ingeniør/sivilingeniør, og har allsidig erfaring fra rehabilitering av bygg.

Som Formann har du ansvaret for produksjonen innenfor et eller flere fag og er et bindeledd mellom byggeplassledelsen og fagarbeiderne eller underentreprenører. Det er viktig med gode kunnskaper innen produksjon, ledelse og planlegging. Vi ser etter deg som har fagbakgrunn, og har allsidig erfaring fra rehabilitering av bygg.

For alle stillingene må du ha en involverende arbeidsform, være tydelig og resultatorientert i ditt arbeid.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Spørsmål om stillingen?

Jan Jørgen Stordal

913 36 555

Lene Hedemann Larsen

906 70 430

Søk stilling

Vis flere stillinger: