Prosjektledere innen jernbane, sporvei og bybane

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist21.05.2018

Ønsker du å jobbe med noen av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? Er du på jakt etter nye utfordringer? Så les mer her.

De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Fornebubanen og InterCity Østfold. Vi har derfor behov for flere prosjektledere innen jernbane, sporvei og bybane.

FÅ UTVIKLET LEDERROLLEN GJENNOM VARIERTE OG SPENNENDE OPPDRAG

Som prosjektleder vil du lede, gjennomføre og evaluere mellomstore baneprosjekter i samarbeid med eksterne partnere. Du vil også lede tilbudsprosesser og fungere som delprosjektleder eller assisterende prosjektleder for store tverrfaglige/enfaglige oppdrag. I tillegg vil du få et betydelig ansvar for prosjektplanlegging og -drift, deriblant tid, økonomi, målstyring, leveranse og kvalitet på egne prosjekter/delprosjekter. En viktig del av jobben er å delegere oppgaver i prosjektgruppen, identifisere utfordringer og løsninger, og ta beslutninger ut ifra økonomien og målet med prosjektet. Det forventes derfor at du kan veilede og motivere egne prosjektmedarbeidere.

COWI er verdensledende innen planlegging av komplekse jernbane-, bane- og metroprosjekter, samt tunnel- og brukonstruksjoner. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Med et stort spenn i både størrelse og faglig innhold vil du derfor få gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

DU ER MARKEDSORIENTERT OG HAR GJENNOMFØRINGSEVNE

Vi ser etter deg som har minimum 5 års erfaring fra jernbaneoppgaver og har jobbet som prosjektleder, disiplinleder, og/eller assisterende prosjektleder. Du kommer gjerne fra rådgivende virksomhet, entreprenør eller en av våre oppdragsgivere. Har du erfaring fra byggeledelse og totalentreprise vil det være en fordel.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du har solide ferdigheter innen koordinering, planlegging og målstyring
 • Du evner å lede prosjektmedarbeidere og tilrettelegge for et godt tverrfaglig samarbeid
 • Du er selvgående og initiativrik
 • Du har solid forretningsforståelse og evne til å skape og vedlikeholde gode kunderelasjoner
 • Du har gode IT-ferdigheter og gjerne prosjektledersertifisering (PMP/IPMA/Prince)
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Du har gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 21.05.2018

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson:

Avdelingsleder Mona Stryken, tlf.: 995 44 444,

Avdelingsleder Bjørn Johan Ranvik, tlf.: 920 40 078

Søk stilling

Vis flere stillinger: