Prosjektleder

Asker Entreprenør er et selskap i Ø.M Fjeld Konsernet med hovedkontor på Hvalstad i Asker, og regionkontorer i Nittedal, Follo/Østfold og på Ringerike.

Asker Entreprenør har 180 ansatte fordelt på 107 funksjonærer og 73 fagarbeidere i betong – og tømrerfaget. Bedriften og dens ansatte har bred erfaring med oppfølging av de aller fleste typer bygg i alle entreprisemodeller.

FirmaAsker Entreprenør
FylkeOslo, Viken
StedOslo - Drammen
Søknadsfrist29.11.2020

Vil du lede bærekraftig bygging i praksis? Har du ledet store og komplekse prosjekter der du har vist at du jobber smart og gjør gode prioriteringer?

Da oppfordrer vi deg til å lese videre.

Asker Entreprenør er et selskap i Ø.M Fjeld-konsernet med over 500 ansatte over hele Østlandet, der Asker Entreprenør holder til i Asker, Nittedal, Follo og Hønefoss. Hos oss er det korte linjer, egne fagarbeidere, og fokus på digitalisering og forenkling. Nå utvider vi laget i region vest og ser etter deg som kan lede og engasjere mennesker, som har solid erfaring fra å lede varierte byggeprosjekter, og som ønsker å gjennomføre dine egne prosjekter fra A til Å. Arbeidssted kan variere mellom prosjekter fra Oslo til Drammen.

Som prosjektleder vil du være selskapets representant i relasjon til kunden, underentreprenører og mot de ansatte på byggeplassen. Du vil ha ansvar for gjennomføring av egne prosjekter fra prosjektoptimalisering frem til overlevering til sluttkunde. Vi ser etter deg som har sivilingeniør - eller ingeniørutdanning innen byggfag, og som har erfaring fra flere prosjekter av ulik størrelse og kompleksitet. For å lykkes i denne rollen ser vi at du har evnen til å lede og engasjere andre mennesker. Du har gode kommunikasjonsevner, og er en strukturert person som evner å drive prosjektene fremover. Erfaringen din har lært deg å jobbe smart, og vite hva du skal prioritere når, og du engasjerer deg i bedriftens helhetlige utvikling.

Vi tilbyr:

  • En unik mulighet til å utvikle deg hos en lokal og anerkjent aktør som er en del av Ø.M. Fjeld-konsernet.
  • Stor påvirkning på egen utvikling
  • Deltagelse i bedriftens bonusordning
  • Kjøregodtgjørelse
  • God pensjonsordning
  • Gode forsikringsordninger med blant annet privat helseforsikring

Dersom dette høres ut som det neste steget i karrieren din, ser vi frem til å motta CV og søknadsbrev fra deg innen 29.11.2020. Søknader vil bli vurdert fortløpende og stillingen kan besettes før søknadsfristen.

CV og søknadstekst sendes til kama@omfjeld.no

Ta gjerne kontakt på e-post eller tlf +47 40612802.

Vis flere stillinger: