Prosjektleder

Trym er et eiendoms- og entreprenørkonsern med nærmere 170 ansatte, og har Trøndelag som hjemmemarked. Vi har store vekstambisjoner innenfor våre forretningsområder Bolig, Næring, Bygg og Anlegg. Trym Bygg utfører alle typer byggeoppdrag for private og offentlige byggherrer. De aller fleste prosjektene utføres som totalentrepriser. Trym Bygg har 24 kompetente og erfarne funksjonærer på avdelingen bestående av prosjektledere, anleggsledere, prosjekteringsledere og kalkulasjons-/innkjøpsmedarbeidere. Trym Bygg har egenproduksjon av betongarbeider, med ca. 30 ansatte, hvorav de fleste av disse har fagbrev.

FirmaTrym Bygg
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist05.02.2021

Trym Bygg setter kvalitet og leveransepresisjon høyt. I tett samarbeid med byggherrer og underleverandører investerer vi vår kompetanse, erfaring og motivasjon i å levere i henhold til alle involvertes forventninger.

Vi er et konsern i vekst og søker deg som vil være med på reisen. Som prosjektleder hos Trym Bygg får du en faglig utfordrende jobb der du får ansvar for hele byggeprosessen. Vi har et arbeidsmiljø som preges av høy faglig kompetanse, frihet under ansvar og ikke minst humor og arbeidsglede. Vi har gode betingelser.

Som prosjektleder vil du ha det overordnede ansvaret for dine prosjekter. Prosjektlederen er bedriftens ansvarlige representant på byggeplassen, og skal påse at alle involverte fag utføres i henhold til krav og forventninger. Herunder har du ansvar for prosjektets fremdrift, økonomi, HMS og kvalitet. Det er derfor viktig for oss at du tar et helhetlig eierskap til prosjektet, og sørger for at resultatmålene nås.

Du får det daglige lederansvaret for ansatte i prosjektet og skal jobbe tett i team sammen med dyktige medarbeidere hos Trym, leverandører, underentreprenører og rådgivere. Du er den øverste fagpersonen på prosjektet, med ansvar for kontraktsikring, innkjøp og fremdrift. I tillegg skal du være en motivator og få teamet til å jobbe mot felles mål.

Du har utdanning på høyskole- eller universitetsnivå, fortrinnsvis ingeniør, sivilingeniør, eller teknisk fagskole. Lang erfaringskompetanse kan vurderes opp mot manglende utdanning. Du skal gå inn i vårt team som selvstendig prosjektleder, og vi forventer at du har minimum 5 års relevant erfaring.

Du må ha gode datakunnskaper og kunne kommunisere godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Vi søker deg som har ambisjoner om å lede, ta ansvar og gå foran som et godt eksempel. Du har pågangsmot og evner å håndtere en stor arbeidsmengde. Dine samarbeidsevner er gode, du er omgjengelig, stødig og robust. I tillegg er det viktig for oss at du er beslutningsdyktig, strukturert og planleggende - og ikke minst at du bidrar med godt humør og god stemning.

For å søke stillingen, trykk her.

Kontaktperson:

Jobzone v/Gunn Iren Berg Svendsen

934 60 310

Vis flere stillinger: