Prosjektleder

Evensen & Evensen AS har lange tradisjoner. Selskapet ble stiftet av tømrermester Peter Evensen i 1920, og er dermed et av landets eldste entreprenørselskaper i drift.

Lillehammer-selskapet har bred erfaring med alle typer bygg, og håndterer alt fra skoler og administrasjonsbygg til næringslokaler og krevende boligprosjekter. Evensen & Evensen har også mye erfaring med ombygging, rehabilitering, rammeavtaler og service på eksisterende bygg. En viktig forutsetning for å lykkes, er selskapets helt spesielle evne og vilje til å finne gode løsninger sammen med byggherren i en tidlig fase av prosjektet.

Rundt 60 ansatte betjener et område som strekker seg fra nordre del av Mjøsa til Gudbrandsdalen og Gausdalen. Håndverker-kompetanse verdsettes høyt, og de aller fleste ansatte har enten fag- eller svennebrev. Satser helt bevisst på å utvikle og rekruttere egne fagarbeidere, blant annet gjennom gode lærlingordninger.

FirmaEvensen & Evensen
FylkeInnlandet
StedLillehammer
Søknadsfrist30.10.2020

Vil du være med å utvikle Mjøsregionen? Har du utdanning og erfaring fra byggebransjen, og evnen til å drive komplekse prosjekter? Da oppfordrer vi deg til å lese videre.

Evensen & Evensen er en svært solid entreprenørbedrift med dyktige fagfolk som har opparbeidet seg en helt spesiell posisjon i Lillehammer og Mjøsregionen gjennom 100 års tilstedeværelse. Vi er i dag et selskap i Ø.M. Fjeld-konsernet som har 500 ansatte over hele østlandet, hvorav 60 av oss holder til i Lillehammer. Nå utvider vi laget og ser etter deg som kan lede og engasjere mennesker, som har relevant erfaring fra byggeprosjekter av ulik størrelse, og som ønsker å gjennomføre dine egne prosjekter fra A til Å. Geografisk nedslagsfelt vil være hele Mjøsregionen.

Som prosjektleder vil du være selskapets representant i relasjon til kunden, underentreprenører og mot de ansatte på byggeplassen. Du vil ha ansvar for gjennomføring av egne prosjekter fra kalkulasjon frem til overlevering til sluttkunde, noe som gir deg høy grad av eierskap og kjennskap til prosjektet.

Vi ser etter deg som:

 • Har ingeniørutdanning eller teknisk fagskole innen byggfag. Relevant erfaring kan veie opp for manglende utdannelse.
 • Erfaring fra ulike prosjekter i byggebransjen, større prosjekter er en fordel
 • Har evnen til å delegere, lede og engasjere andre
 • Er strukturert og har evnen til å drive prosjekter fremover.
 • Er nytenkende og strategisk, og som bidrar til å utvikle bedriften videre
 • Anleggsledere oppfordres til å søke

Vi tilbyr:

 • En unik mulighet til å utvikle deg hos en lokal og anerkjent aktør, som er en del av Ø.M. Fjeld-konsernet
 • Stor påvirkning på egen og bedriftens utvikling
 • Pensjonsordning i forhold til enhver tid gjeldene sats
 • Deltagelse i bedriftens til enhver tid gjeldene bonusordning
 • Gode forsikringsordninger med blant annet privat helseforsikring
 • Andre til enhver tid gjeldene personalgoder slik som rabatert medlemskap på treningssenter

Dersom dette høres ut som det neste steget i karrieren din, ser vi frem til å motta CV og søknadsbrev fra deg på epost kama@omfjeld.no innen 30.10.2020. Søknader vil bli vurdert fortløpende, og stillingen kan besettes før søknadsfristen.

Vis flere stillinger: