Prosjektleder

I Holte Consulting får du lede spennende prosjekter med engasjerte medarbeidere som sørger for at kunden får maksimal nytte. Du får kombinere din teknologiske interesse med prosjektfaget, og jobbe på tvers av ulike bransjer og organisasjoner. Vi er en sosial og sporty gjeng som holder til sentralt på Skøyen i Oslo og NMK i Ålesund. Holte Consulting eies i sin helhet av de ansatte der vi sammen former og realiserer våre ambisjoner.

Gjennom vår kompetanse og erfaring innen prosjektledelse er vi med på å bemanne ulike roller i et prosjekt. Eksempler på denne type oppdrag er prosjektleder og prosjektlederstøtte i store prosjekter hos norske offentlige og private kunder innen IT, telekom, samferdsel, detaljhandel og infrastruktur.

Vi hjelper våre kunder med å realisere strategien sin gjennom å velge de riktige prosjektene, utvikle og kvalitetssikre prosjektene i tidlig fase, gjennomføre dem på en god måte og sikre at de ønskede gevinstene hentes ut. Vi har bidratt i store private og offentlige prosjekter for blant annet eiendomsaktører, stat og kommuner i en årrekke.

I tillegg til å bemanne prosjekter, hjelper vi våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom analyser, rådgivning og beslutningsstøtte før prosjektene iverksettes.

Vi har hjerte for prosjekt, kanskje har du det også?

www.holteconsulting.com

FirmaHolte Consulting
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfristsnarest

Vi søker prosjektleder med god erfaring fra byggebransjen til vårt kontor i Ålesund

Holte Consulting er et norsk konsulenthus med over 40 år lang tradisjon for å levere ledende kunnskap og støtte innen gjennomføring og ledelse av prosjekter. Vi er ca. 70 ansatte i Oslo og i Ålesund.

Vi startet avdeling i Ålesund i 2019, og har økende oppdragsmengde for våre kunder i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen i Møre og Romsdal. Vi søker nå etter en ny medarbeider med erfaring fra prosjektutvikling og prosjektledelse fra bygg- og anleggsbransjen for å styrke vårt kontor i Ålesund.

Som medarbeider hos oss vil du jobbe ute hos våre kunder og være en viktig del av vår operative prosjektledelse innenfor bygg, anlegg- og eiendom. Det vil også være naturlig at du bidrar med din erfaring og fagspesifikke kompetanse inn i salgsarbeid, tidligfase i prosjekt og rådgivningsoppdrag ved behov.

Hvis du blir vår nye kollega får du..

 • spennende og utfordrende oppdrag med stor samfunnsinteresse
 • mulighet for stor variasjon i prosjekter og arbeid på tvers av våre forretningsområder
 • være med på å utvikle vår avdeling i Ålesund
 • kontinuerlig faglig påfyll gjennom vårt kurssamarbeid med Holte Academy. Her får du tilgang på anerkjente sertifiseringer innen prosjektledelse.
 • et åpent, sosialt og inkluderende arbeidsmiljø
 • studieturer og sosiale arrangementer
 • mulighet til å kjøpe eierandeler i selskapet hvis du ønsker
 • konkurransedyktige lønnsbetingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger

KOMPETANSE

Vi ser for oss at du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør med minimum tre års erfaring innen ett eller flere av følgende områder:

 • Prosjektutvikling frem til investeringsbeslutning
 • Prosjektledelse og/eller prosjekteringsledelse hos byggherre eller totalentreprenør
 • Byggeledelse og kontraktsoppfølging
 • Oppfølging og utvikling av prosessteknikk innen industri/fiskeoppdrett
 • Kalkulasjon og økonomistyring
 • Fremdriftsplanlegging og -styring
 • Program og porteføljestyring i et strategisk perspektiv

Videre ser vi for oss at du har gode mellommenneskelige egenskaper. Du kan bygge gode team og jobbe for et godt arbeidsmiljø hvor mennesker i ulike roller og fag jobber sammen om felles måloppnåelse. For å få til dette kommuniserer du godt både muntlig og skriftlig, er inspirerende, sosial og initiativrik samtidig som du er kompetent, analytisk og strukturert. Du motiveres av å jobbe i prosjektform, og trives med den variasjonen og utfordringene en slik hverdag kan by på.

CV og kortfattet søknad sendes til:peh@holteconsulting.com eller afe@holteconsulting.com

Søknadene behandles fortløpende.

Har du spørsmål om stillingen, eller ønsker ytterligere informasjon, ta kontakt med

Peter Wahl Hareide
Seniorkonsulent
957 80 114

Andreas Fet
Rådgiver
934 44 561

Vis flere stillinger: