Prosjektleder

Envac Norge AS inngår i det svenske Envac konsernet. Envac er markedsledende innen helautomatisk avfallshåndtering i form av vakumbasert avfallssug. Vi markedsfører, prosjekterer, leverer og drifter komplette løsninger for boligområder, næringsbygg, sykehus og flyplasser. Til daglig betjener våre anlegg millioner av mennesker verden over. Vi er i dag 750 ansatte i Envac konsernet. Envac besitter en betydelig organisasjon innen teknikk- og prosjektutvikling.

Firma Envac Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist25.09.2020

Veksten i Envac fortsetter og vi trenger å styrke den norske virksomheten, med en Prosjektleder til vår avdeling i Trondheim. I tillegg til prosjekter i Midt- og Nord Norge, vil du noen ganger måtte påregne å lede prosjekter også andre steder i Norge.

Hovedkontoret til Envac Norge ligger i Oslo og totalt i Norge er vi nå 34 ansatte.

Stillingen som Prosjektleder er en spennende og utfordrende stilling hvor hovedinnholdet er knyttet opp mot prosjektering/tegning av anlegg ved hjelp av DAK, utarbeidelse av fremdriftsplaner, materialbestilling, prosjektledelse og prosjektøkonomi. Det er Prosjektleder som har ansvaret for oppstart, oppfølging og kontroll. I det ligger bl.a. oppfølging på byggeplassen, av montører, gjennomføring av byggemøter og kontroll av utført arbeid underveis. På byggeplassen benytter Envac, i tillegg til egne ressurser, også innleid kompetanse, som du som Prosjektleder vil ha ansvaret for. Den tekniske kompetansen internt i Envac er svært god og du vil være sikret et godt faglig nettverk med kolleger både i Trondheim, Bergen, Oslo og i Sverige.

Ved behov vil du også bistå vårt salgsapparat, som teknisk rådgiver, både internt og i kundebesøk. Salgsprosessen for Envac skjer i grensesnittet mellom kommunale/offentlige etater, utbyggere, arkitekter og prosjektledere. Envac sine løsninger gir store muligheter for kostnadsbesparelser, inntektsøkninger hos våre kunder/samarbeidspartnere og ikke minst så er miljøhensynet og samfunnsansvaret kanskje det viktigste salgsargumentet. Envac tilbyr både mobile og stasjonære avfallsløsninger alt etter størrelsen på prosjektene og ikke minst behovene hos våre kunder. Envac opererer både som totalentreprenør og underleverandør.

Personen vi søker:

 • Har universitets- eller høyskoleutdanning fortrinnsvis innen bygg, maskin, prosessteknologi eller energi og miljø, gjerne med påbygging av Prosjektlederutdanning fra f.eks. BI eller PMI. Relevant erfaring innen infrastruktur/bygg anlegg/olje kan veie opp for manglende utdanning.
 • Har god erfaring med prosjektering av tekniske løsninger/anlegg
 • Har gode datakunnskaper og helst med god erfaring fra AutoCAD 2D, Revit 3D og MS Project
 • Kommuniserer godt muntlig/skriftlig på både norsk og engelsk
 • Er strukturert, kvalitetsbevisst, faglig dyktig og innehar god økonomisk forståelse
 • Har fokus på Helse, Miljø og Sikkerhet og verdsetter, samt bidrar med erfaringsoverføring på tvers av organisasjonen
 • Like å jobbe i team, samtidig som du evner å være selvgående ved behov
 • Tror på de løsningene Envac kan tilby, og gjennom ditt engasjement og entusiasme bidra til gode resultater

Vi kan tilby:

 • Godt arbeidsmiljø, i et selskap hvor du kan være med på å forme en bærekraftig fremtid
 • Utfordrende arbeidsoppgaver i et teknisk miljø
 • God opplæring ved bl.a. vårt tekniske hovedkontor i Gøteborg
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Rett kandidat vil ha gode karrieremuligheter i en av fremtidens viktigste bransje

Har du spørsmål rundt stillingen, kontakt gjerne Hallgeir Bakken i Dfind på telefon 905 51 202, for en uforpliktende samtale.

Søknadsfristen er satt til 25. september.

For å bli enda bedre kjent med oss kan du ta en titt innom våre hjemmesider; http://www.envac.no/

Søk stilling

Vis flere stillinger: