Prosjektleder

BERTELSEN & GARPESTAD AS, etablert i 1959, er et ledende maskinentreprenørfirma innen bygg og anlegg. Firmaet omsetter årlig for ca 1,2 milliard og har 240 ansatte. Typiske prosjekter for oss er vegbygging, kraftanlegg, masseflytting og sprengningsarbeider. Selskapet inngår i konsernet B&G Holding AS som til sammen består av over 20 selskaper. Vi tar på oss oppdrag i hele Norge. Vi får stadig nye, utfordrende og spennende oppdrag. Ønsker du nye utfordringer i et godt miljø er Bertelsen & Garpestad i konstant vekst og søker i den forbindelse dyktige folk til nye stillinger, vi er interessert i alt fra erfarne folk til nyutdannede, så vel som studenter og lærlinger.

Firma Bertelsen & Garpestad
FylkeRogaland
StedEgersund
Søknadsfrist30.09.2020

På grunn av økende oppdragsmengde søker B&G prosjektleder.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter en erfaren og strukturert person som har master/ bachelor og 5-10 års relevant erfaring fra store anleggsprosjekter. Du skal være en god leder og trygg i møte med andre. Fordelaktig med erfaring til prosjektering, totalentrepriser og BVP prosesser.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

  • Ledelse og organisering av prosjekt
  • Ansvar for planlegging og fremdrift i prosjekt
  • Prosjektlederansvar for HMS, personal og økonomi i tildelt prosjekt

Vi tilbyr fast stilling med spennende utfordringer i et faglig og ekspansivt miljø. I tillegg har vi en oppdatert maskinpark hvor de fleste maskiner er utstyrt med GPS. Gode lønns- og arbeidsbetingelser.

Kontaktpersoner:

Ida Birkeland Grova

HR-ansvarlig

92899693

ida@bg.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: