Prosjektleder

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfrist20.05.2019

Vil du forme fremtidens Norge?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss utgjør du en forskjell. Du kommer inn i et godt og inkluderende arbeidsmiljø, som preges av stor fleksibilitet og dyktige kolleger. Hos oss vil du jobbe med alt fra infrastrukturprosjekter til bygg- og anleggsprosjekter, både for offentlige og private oppdragsgivere. Med deg på laget øker kapasiteten slik at vi kan håndtere en voksende oppdragsmengde.

Hos oss utvikler du deg. PA-teamet på Gjøvik består i dag av 14 medarbeidere med lang og bred erfaring innen prosjektadministrative oppgaver. I tillegg har vi en rekke andre fagområder ved kontoret på Gjøvik og i Region Innlandet, som består av kontorene Gjøvik, Hamar og Lillehammer. Vi ser etter en prosjektleder som er resultatorientert og selvstendig, som er flink til å se kundens behov, til å kommunisere skriftlig og muntlig og som bidrar til mersalg. Du er åpen for utfordringer og en god og positiv støttespiller for teamet. Vi ser etter deg som er strukturert og ansvarsbevisst og som har fokus på resultat og bunnlinje. Arbeidssted er Swecos kontor i Mustad Næringspark på Gjøvik. Her arbeider vi i lyse og moderne kontorfasiliteter der digitale verktøy bidrar til en effektiv arbeidshverdag. Arbeidssted med utgangspunkt i våre andre kontorer sentralt på Hamar og Lillehammer er også mulig.

Som prosjektleder hos Sweco bygger du relasjoner både innad og utad.

Dine arbeidsoppgaver består av prosjektadministrative oppgaver som flerfaglig prosjekteringsledelse, prosjekt- og byggeledelse og generell prosjektstyring.

Dette kan du:

  • Det er ønskelig at du er ingeniør/sivilingeniør, men lang erfaring kan kompensere for utdanning.
  • Du har gjerne 2-5 års relevant erfaring eller mer, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.
  • Du har kjennskap til relevante norske lover og regler, som kontraktsstandarder, TEK 17, arbeidsmiljøloven, byggherreforskriften og lignende.
  • Du har god kunnskap om bransjens aktuelle lover, regler og bestemmelser.

Kontaktpersoner:

Hans Olav Røise

Gruppeleder

+47 40 03 60 05

Søk stilling

Vis flere stillinger: