Prosjektleder

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist01.05.2019

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i et godt og inkluderende arbeidsmiljø, som preges av stor fleksibilitet og dyktige kolleger. Hos oss vil du jobbe med alt fra store infrastrukturprosjekter til mindre bygg- og anleggsprosjekter, både for offentlige og private oppdragsgivere. Med deg på laget øker kapasiteten slik at vi kan håndtere en voksende oppdragsmengde.

Hos oss utvikler du deg. Sweco Innlandet har et solid rådgivermiljø som dekker de aller fleste fagområder. PA-teamet på Hamar består i dag av åtte medarbeidere med lang og bred erfaring innen prosjektadministrative oppgaver. Vi ser etter en prosjektadministrator som er resultatorientert og selvstendig, som er flink til å se kundens behov, til å kommunisere skriftlig og muntlig og som bidrar til mersalg. Du er åpen for utfordringer og en god og positiv støttespiller for teamet. Du er også strukturert og ansvarsbevisst og har fokus på resultat og bunnlinje. Arbeidssted er Swecos kontor på Hamar. Her arbeider vi i nye og lyse kontorfasiliteter der digitale verktøy bidrar til en effektiv arbeidshverdag. Arbeidssted med utgangspunkt i våre andre kontorer på Innlandet; Lillehammer og Gjøvik er også mulig.

Som prosjektadministrator hos Sweco bygger du relasjoner både innad og utad.

Dine arbeidsoppgaver består av prosjektadministrative oppgaver som prosjekt- og byggeledelse, prosjekteringsledelse og prosjektstyring.

Dette kan du:

  • Det er ønskelig at du er ingeniør/sivilingeniør, men lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
  • Du har gjerne 2-5 års relevant erfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.
  • Du har kjennskap til relevante norske lover og regler, som kontraktsstandarder, TEK 17, arbeidsmiljøloven, byggherreforskriften og lignende.
  • Du har god kunnskap om bransjens aktuelle lover, regler og bestemmelser.

Kontaktpersoner:

Frank Olsen

Gruppeleder PA

+47 924 577 05

frank.olsen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: