Prosjektleder

Boligenergi er totalleverandør av smarte og kostnadseffektive energiløsninger i nye og eksisterende bygg. Vi arbeider for et energieffektivt og fornybart samfunn, og har som hovedfokus å hjelpe våre kunder med alt fra redusering av energiforbruk og konvertering til fornybare energikilder, samt utvikling av innovative løsninger for energiforsyning, inneklima, komfort og miljø. Boligenergi er 50% eid av AF Gruppen og 50% eid av OBOS og arbeider for et energieffektivt og fornybart samfunn.

Firma Boligenergi
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Boligenergi AS er et entreprenørselskap som har befestet sin posisjon innen rådgivningstjenester og entreprenørtjenester innen Energi og klimaløsninger for borettslag og sameier. Vi eies av OBOS og AF Gruppen (AF Energi & Miljøteknikk). Nå vil vi styrke vårt prosjektlederteam for eksisterende og nye kunder.

Vi søker deg som er relasjonsorientert og som har lyst til å delta i arbeidet med å befeste Boligenergi som den foretrukne partner for alle boligselskap!

Trives du med høy aktivitet og mye kunde- og leverandørkontakt? Liker du i tillegg å koordinere, være ansvarlig for prosjektledelse og installasjon, samt igangkjøring? Da er du kanskje vår nye prosjektleder!

Boligenergi har et høyt volum av tilbud og har inngått mange nye kontrakter. Vi ønsker derfor å forsterke organisasjonen vår. Vi er opptatt av prosjektledelse og salg i rollen, og ser etter deg som evner å utforme gode energitekniske løsninger. Du har erfaring fra kalkulasjon og prosjektgjennomføringer, kan lede prosjekter, kontrakt, økonomi og rapportering. Vi ser gjerne at vår nye kollega kommer med dokumentert erfaring fra prosjektledelse av tekniske installasjoner (VVS- og klimateknikk), har god forståelse for og dokumentert erfaring fra tilsvarende roller. Vi ser etter deg som er utdannet ingeniør/siv. ing., har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, og helst erfaring med varmeanlegg, rør-, elektro-, automasjon-, varmepumper- eller fjernvarmeinstallasjoner. Det er en fordel om du disponerer egen bil.

Ser du på deg selv som uredd og nysgjerrig? Har du ofte fått høre at du er kvalitetsbevisst og nøyaktig? Dersom du motiveres av klare mål og har et engasjement for prosjektledelse, tror vi at du vil trives i denne rollen. Vi håper på å finne den personen som kan ta både oss og markedet med storm. Dersom du i tillegg har noe relevant erfaring og bransjekunnskap, passer du perfekt til denne stillingen! Ring og fortell oss hvem du er, da vel?

Våre kunder er lokalisert på Østlandet (Oslo, Østfold, Akershus, Hedmark, Buskerud og Vestfold). Vi er 8 ansatte og alle deltar aktivt med salg, kalkulasjon og prosjektledelse i entrepriser eller rådgivingsprosjekter. Vi har et veldig hyggelig arbeidsmiljø med stor variasjon i arbeidsoppgaver. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. I tillegg til konkurransedyktige prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Som en del av AF Gruppen, vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du ta kontakt med daglig leder Boligenergi, Jørgen Molvig, på telefon: +47 915 73 969.

Søk stilling

Vis flere stillinger: