Prosjektleder

Moelven er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet består av 37 produksjonsselskaper fordelt på 46 produksjonssteder i Norge og Sverige. Moelven har også et større antall kontorer for marked, salg, service og montering, 3 550 ansatte og en omsetning på 10,8 milliarder NOK.

Moelven ByggModul AS er lokalisert i Moelv og er ett av Moelvens selskaper innenfor forretningsområdet Byggsystemer. Selskapet har en omsetning på rundt 450 mill. NOK og 230 ansatte. Selskapet leverer permanente og midlertidige modulbygg til blant annet bygg & anlegg, skole, hotell og kontor. Tjenestekjeden inneholder alt fra salg, prosjektering, produksjon i fabrikk og montasje til ferdige bygg.

Mer informasjon om Moelven

FirmaMoelven ByggModul
FylkeFlere fylker, Hedmark
StedMoelv / Østlandet
Søknadsfristsnarest

Selskapet driver industriell prosjektvirksomhet og har lang erfaring og etablerte produkter. Vi skal styrke prosjektorganisasjonen og søker derfor en dyktig prosjektleder.

Som prosjektleder har du en meget sentral rolle og posisjon i Moelven ByggModul. En vesentlig del av vår produksjonen foregår i fabrikk. Prosjektleder har overordnet ansvar for prosjektet og gjennomføringsansvar på byggeplass. Dette innebærer primært ansvar for:

  • Fremdrift
  • Økonomi
  • Kvalitet
  • HMS

Moelven ByggModul har et mindre produksjonsapparat på byggeplass, så sentrale arbeidsoppgaver vil være innhenting av tilbud og senere kontrahere og følge opp underentreprenører og leverandører. I tillegg blir det kontakt med tiltakshaver, kommune og andre parter i byggeprosjektet. Prosjektleder samarbeider tett med byggeplassledere, som i størst mulig grad er ute på prosjektene.

Vi ser etter en person som har erfaring fra byggebransjen, gjerne sivilingeniør, ingeniør, fagskoleingeniør eller annen tilsvarende relevant bakgrunn. Så lenge en vesentlig del av vår produksjon baseres på underentrepriser mener vi det er fornuftig at du har erfaring fra og interesse for innkjøp og oppfølging av UE.

Arbeidsområde vil i all hovedsak være på det sentrale Østlandet med noe reisevirksomhet innenfor Norge.

Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår. Moelven har gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinfo:

Per Marius Skarstad, Prosjektsjef (+47) 971 24 862.

Søk stilling

Vis flere stillinger: