Prosjektleder

Lightmakers utformer belysningsmiljøer og leverer produkter til belysning. Vi planlegger, tegner og leverer til butikker, kontor- og industribygg, men også urban belysning for gode og trygge miljøer i parker og torg. Da Lightmakers ble startet opp i 2009, var det essensielt å følge firmaets filosofi på aspekter som det visuelle uttrykket, den tekniske kvaliteten, miljø og energiøkonomi. Vi har kunnskap om det siste innen teknologi, design og interiør. Lightmakers legger grunnlaget for at lysanlegget ditt skal være en investering som skal vare i lang tid.

FirmaLightmakers
FylkeOslo
Søknadsfrist15.04.2018

Trives du i et miljø preget av høye ambisjoner og stor gjennomføringskraft? Lightmakers er i stor vekst og søker nå en prosjektleder som vil ha ansvar for større og mindre prosjekter ut mot eksisterende kundeportefølje.

Vi ser etter deg som har bakgrunn fra elektro og/eller lysbransjen, og har gjerne et godt nettverk i bransjen du jobber i. Som person er du selvgående, men ser også viktigheten av å involvere og lære bort til andre. Du arbeider systematisk og strukturert, og har alltid kontroll over prosjektene dine. Du evner å skape god kommunikasjon i teamet ditt, og en motivasjon for deg er å skape noe. Du er vant til å ha kontakt med alle nivåer hos kundene, og har evne til å forstå deres behov og et ønske om å bidra til å finne de beste løsningene for dem.

Stillingen rapporterer til salgssjef.

Lightmakers tilbyr:

  • Stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag
  • Spennende kunder
  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
  • En fleksibel arbeidshverdag
  • Et miljø opptatt av innovasjon og det nyeste innen lysdesign

Lightmakers kjennetegnes ved å sette ambisiøse mål, og trenger nå en prosjektleder som kan bidra til å skape ytterligere vekst. Har du lyst til å være med på reisen?

Kontakt våre rådgivere i Assessit, Kenneth Ryvoll Klev, tlf. +47 970 64 624 eller Helene Nylende Sørlie, tlf. +47 40 48 40 45, for mer informasjon om stillingen.

Alle henvendelser til Assessit behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Lightmakers i innledende fase.

Søk stilling

Vis flere stillinger: