Prosjektleder

Straye Bygg og Anlegg AS er en entreprenør som leverer og monterer tak og fasader til næring-, industri- og lagerbygg, gjerne i samarbeid med hovedentreprenørene og større stålentreprenører. Selskapet vil i 2016 få en omsetning på ca. 80 mill. NOK og har 31 medarbeidere. Vi har hovedkontor på Rolvsøy og prosjektene er i hovedsak i Østfold, Vestfold, Akershus og Oslo. Straye Bygg og Anlegg er et solid selskap med ambisiøse vekstambisjoner. Vi ønsker derfor å styrke ledersiden i selskapet.

Se gjerne www.straye.no

Firma Straye Bygg og Anlegg
FylkeØstfold
StedRolvsøy
Søknadsfrist10.12.2016

Prosjektstyring – Kalkulasjon – Utvikling og vekst

Stillingen rapporterer til daglig leder og har ansvar for den operative styringen av pågående prosjekter. Du vil også ha en sentral rolle i utvikling av selskapet i en spennende vekstfase.

Vi søker bygg-ingeniører med minimum 2-3 års erfaring fra entreprenørvirksomhet. Kandidater som har kortere praksis eller Teknisk fagskole og relevant praksis ser vi også gjerne som søkere. Du er selvstendig, ambisiøs og har mye energi.

Spørsmål om stillingen kan rettes til styremedlem Hans Bjørn Paulsrud, tlf. 92012652 eller daglig leder Daniel Faye Lund, tlf. 99564905.

Skriftlig søknad med CV sendes til hbp@hapaconsult.no snarest og innen 10. desember.

På vår nettside www.straye.no finner du en utvidet stillingsbeskrivelse.

Vis flere stillinger: