Prosjektleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24 ,5milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 800 ansatte og omsetter for 12 mrd. (2015).

Distrikt Sogn og Fjordane har hovedkontor i Sogndal og avdelingskontor på Sandane og i Volda. Distriktet har en årlig omsetning på 250-300 mill. kroner og ca 75 ansatte funksjonærer og fagarbeidere. Vi har bygget flere store og prestisjetunge prosjekt, blant annet Utsikten på Gaularfjellet, Trivselshagen på Sandane, Ivar Aasen-tunet i Ørsta, Bremuseet i Fjærland, Campus Fosshaugane, Sognahallen og Sogningen Storsenter i Sogndal, Amfi i Stryn og Thon Hotell Fosnavåg.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeSogn og Fjordane
StedKaupanger
Søknadsfrist09.12.2016

Distrikt Sogn og Fjordane søker prosjektledere til prosjekter i Sogn og Fjordane og på Sunnmøre.

Vi ønsker oss flere dyktige prosjektledere som kjenner stolthet i kroppen etter hvert som prosjekter ferdigstilles og kan tas i bruk av fornøyde kunder. Som prosjektleder i Veidekke har du ansvar for den samlede gjennomføringen av prosjekt, og inngår i et lederteam sammen med anleggsleder og prosjekteringsleder ute på byggeplass. Veidekke lever av og for prosjekter – gjør du?

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder vil du ha ansvar for oppstart, organisering og styring av prosjekt. I dette arbeidet inngår blant annet å planlegge fremdrift, sørge for god økonomi og kvalitet i prosjektets gjennomføring og sluttprodukt. Tilbudsarbeid er en sentral del av jobben, og i samarbeid med andre skal du lage tilbudsgrunnlag kunden ikke ønsker å takke nei til. Vi jobber ofte med flergangskunder, noe som innebærer at kundeoppfølging er en del av arbeidshverdagen. Som prosjektleder har du også personalansvar for egne medarbeidere. Sammen bygger vi fremtiden, og det er din jobb å motivere prosjektteamet til å yte sitt beste.

Kvalifikasjoner

Vi ser helst at du har utdanning som ingeniør eller sivilingeniør innenfor byggfaget. Har du ikke den formelle utdanningen, men kan vise til lang erfaring som byggeleder oppfordrer vi deg også til å søke.

Personlige egenskaper

Det er viktig at du er initiativrik og handlekraftig – i Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Du er opptatt av gode økonomiske resultater og kvalitet i gjennomføringen av prosjekt. Helse, arbeidsmiljø og sikkerhet er en selvsagt del av arbeidshverdagen din – vi tar ikke snarveier. Som prosjektleder er kunnskap om og evne til å etablere og lede team essensielt. For å oppnå ønskede resultater må vi jobbe sammen. Nye prosjekter betyr ofte nye ansikter, men du møter også på gamle kjente. Ved å bygge gode relasjoner til både kunder, leverandører og medarbeidere vil ikke bare byggeprosessen gå bedre, men det blir også en fornøyelse å overlevere prosjektet til kunden. Som leder har du skjønt at den beste måten å løse problemer på er ved å samarbeide med andre. Du har mange gode ideer og løsninger, men de blir ofte bedre når du involverer andre i prosessen.

Hva kan vi tilby deg?

Vi gjennomfører mange ulike prosjekter i året, noe som gjør at du vil få gode muligheter til å ta i bruk kompetansen din i varierte prosjekter. Du blir en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi vet at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Savner du å sitte på skolebenken for å lære noe nytt derimot, er det mange kurs å velge mellom hos vår egen Veidekkeskole. Vi er et stort skandinavisk selskap hvor det er gode muligheter for å tre inn i andre roller etter behov. I Veidekke har vi også gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre kolleger få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi over 15 % av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Spørsmål om stillingen

Christine Aagård Midthjell

HR-leder

Telefon 916 12 897

Søk stilling

Vis flere stillinger: