Prosjektleder

Totalentreprenøren Betonmast Buskerud-Vestfold ble startet sommeren 2013, og holder til på Karljohansvern i Horten. Selskapet har i dag 8 engasjerte medarbeidere. Forventet omsetning for 2104 er 100 MNOK, og er i sterk vekst.

Betonmast AS er et solid entreprenørselskap i sterk vekst. Forventet omsetning for 2014 er 3 MRD NOK. Konsernet har rundt 800 medarbeidere i 13 selskaper lokalisert i store deler av Sør-Norge samt i Sverige.

FirmaBetonmast Buskerud-Vestfold
FylkeVestfold
StedHorten
Søknadsfristsnarest

Lei av lange beslutningsprosesser og byråkrati? Ønsker du deg et hakk videre i karrieren? Vil du bidra i alle ledd av prosjektet, ha påvirkningskraft og beslutningsmyndighet?

Ett år etter oppstart har Betonmast Buskerud-Vestfold vunnet mange spennende prosjekter. Vi søker derfor å utvide med dyktige prosjektledere som ønsker å bygge selskapet videre.

Hvem er du? Vi ser for oss ulike typer bakgrunn:

  • Du er prosjektleder i et annet selskap i dag, og ønsker et miljø preget av delaktighet og ansvar fra A til Å, korte beslutningsveier og fleksibilitet.
  • Du er anleggsleder eller prosjekteringsleder med noen års erfaring og vil videre.
  • Du har jobbet som håndverker noen år, tatt høyere utdannelse og søker utfordringer.

Fellesnevnere uansett bakgrunn er at du er lidenskapelig opptatt av jobben, du har drive, engasjement og pågangsmot. Du er resultatorientert, handlekraftig og ønsker å være tett på prosjektene.

Relevant erfaring fra byggebransjen er et krav. Høyere utdannelse er et ønske, men lang erfaring fra bransjen kan kompensere for dette.

Vi tilbyr:

  • Personlig utvikling i en bedrift preget av vekst, høy kompetanse og korte beslutningsveier.
  • Gode muligheter til å påvirke.
  • Bøttevis med engasjement, lidenskap og sterk vinnerkultur med prosjektene i hovedrollen.
  • Stor frihet under ansvar.
  • Medeierskap og konkurransedyktige betingelser.
  • Arbeidsområde Buskerud og Vestfold.

Kandidater vurderes fortløpende. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Elin Rabe, Senior Rekrutteringsrådgiver i Top Temp, e-post: elin.rabe@toptemp.no eller mobil 924 16 045, eller daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold, Eskil Thorkildsen på e-post eskil.thorkildsen@betonmast.no eller mobil 417 52 700.

Vis flere stillinger: